vreau sa stiu si eu daca se impoziteaza indemnizatia de crestere a copilului?sunt studenta si nu stiu ce sa fac.sa intru eu in prenatal sau sotul meu care lucreaza in cadrul armatei.specific ca el nu are functie mare.cum este mai avantajos?cum se calculeaza la el?am nevoie de un sfat de la dumneavoastra.va multumesc anticipat
nu cred ca o sa mai pot sa dau la alta facultate pentru ca vreau sa o termin pe aceasta la care sunt.nu o sa mi permita timpul sa am grija de bebe si sa mai merg si la a doua facultate.incerc sa ma duc si dupa ce nasc.nu vreau sa intrerup anul dar mai am restante si nu stiu daca o sa reusesc sa le dau pe toate si asta inseamna ca nu o sa pot lua licenta din prima.multumesc pentru raspuns
sunt studenda.o sa trec in anul 3 si nasc in septembrie.si din cate am inteles primesc indemnizatia.dar daca nu iau licenta aceasta indemnizatie o sa mi se taie?
vreau sa stiu si eu ce acte o sa mi trebuiasca pentru dosarul de indemnizatie.si daca exista sansa sa pierd indemnizatia din cauza faptului ca am restante?
deci sa inteleg ca le primesc pe amandoua si pensia de urmas si indemnizatia pt cresterea copilului?ma temeam de faptul ca nu cumva mai tarziu sa ma puna sa platesc pensia pe care o mai primesc in ultimul an de facultate din cauza faptului ca primesc si indemnizatia.multumesc pentru raspunsuri
sunt studenta la zi in.trec in anul 3,si in septembrie nasc.as vrea sa stiu daca o sa mi bag dosaru pentru indemnizatie mai primesc pensia de urmas?tinand cont de faptul ca la facultate sunt pe numele de domnisoara.va multumesc anticipat pentru raspuns
sunt studenta in anu 2 la zi si sunt gravida in 2 luni.as vrea sa stiu daca acordarea indemnizatiei tine cont de absente si restante.si ce acte sunt necesare