avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate sergiulicat

Activitate sergiulicat

Răspuns la discuția executare la firma suspendata
in sentinta m-i se acorda drepturi salariale restante precum si reincadrarea si plata drepturilor salariale pana la reincadrare.
Ce imi sugerati sa fac?
Am o decizie de executare la o firma destul de prospera con form declaratiilor 2010 2009 si care s-a trecut in suspendare de activitate imediat( la circa 2 sapt ) dupa ce a fost emisa decizia.
Am fost cu executorul acolo dar pauza....nici nu s-a prezentat clientul...
mai are aceasta decizie obligatia de a face drept pentru care l-am reclamat pt nepunerea in aplicare a unei decizii..
Am 3 intrebari
1 Cum vad declaratia fiscala pe 2011
2 Cum se poate cere un control care sa ateste buna credinta a faptului ca actoivele si bunurile firmei si conturile sunt golite de buna credinta...
3 ce efect are plangerea penala vizavi de refuzul de a pune n aplicare o hotarare deoarece aceasta merge in nume propriu impotriva administartorului dar toata lumea imi spune ca inca nu s-a vazut nici un efect al unei astfel de plangeri...
In o discutie cu un partener de afaceri acesta a sustinut o chestiune in contradictoriu cu politica firmei lui. Am inregistrat audio conversatia si am trimis-o superiorilor lui pt a-mi dovedi punctul de vedere.Din pacate pt acesta acum are probleme la el in firma si risca sa fie concediat..El doreste sa m-a dea in judecata pt inregistrare ilegala..Intrebare:ce trebuie sa fac sa nu am probleme si ce legi protejeaza dreptul de autor in aceasta situatie..
Multumesc anticipat
Astfel de copii sunt foarte uzuale in strainatate dar cu conditia sa fie pe un format read only adica exact cum v-a sugerat si domnul de mai sus ai sa nu le poata modifica..
Succes
In o discutie cu un partener de afaceri acesta a sustinut o chestiune in contradictoriu cu politica firmei lui. Am inregistrat audio conversatia si am trimis-o superiorilor lui pt a-mi dovedi punctul de vedere.Din pacate pt acesta acum are probleme la el in firma si risca sa fie concediat..El doreste sa m-a dea in judecata pt inregistrare ilegala..Intrebare:ce trebuie sa fac sa nu am probleme si ce legi protejeaza dreptul de autor in aceasta situatie..
Multumesc anticipat
Discuție drept autor
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Contract straniu
Si inca o intrebare daca se poate:are ceva apropierea asta de 3 ani/termenul general de prescriptie cu cresterea exponentiala a stresului acestui individ asupra rudelor mele?
Tatal meu cam in varsta din brasov a facut un contract de vanzare cumoarare pe un teren ce l-a mostenit de la bunica impreuna cu fratele lui.prin acest act facut de mana si fara martori in momentul in care ei aveau doar titlul de proprietate au vandut unui individ circa 8 ari de teren .Actul este de mana ,fara martori in care se specifica ca s-au dat circa 10000 euro.-a fost acum 2 ani si jumatate.de fapt acest individ a pretins ca lucreaza la cartea funciara si ii va ajuta sa-si obtina titlul mai repede si nu a platit nimic pentru acest teren. Actul de vanzare cumparare mai contine un cusur:pe schita terenului sunt inversate semnaturile.
Intre timp individul a facut o baraca de lemn si un lac de pesti si peste inca circa 2 luni de la primul contract a mai facut un contract numai cu unchiul meu prin care acesta ii vindea la 0.1 euro(in zona este de 20 euro)/metru calea de acces de inca 3 ari.
La aflarea stirii l-am mobilizat pe tatal meu astfel ca de 1 luna pamantul este inatabulat total pe tata/unchiul meu. Inca un amanunt in procesul de vanzare cumparare este specificat ca acesta devine valabil in momentul vanzarii intregului teren -asta cica in eventualitatea ca un potential client doreste sa cumpere 68 arii sa cumpere tot si individul sa-si ia banii. Acum individul il ameninta constant pe tatal meu care este sub presiune psihica ca doreste mult mai mult teren si fara sa plateasca nimic ca de altfel nu a platit niciodata nimic si ca daca nu el are relatii....
Ce m-a sfatuiti?
PS tot acest timp nu a platit taxe pt teren ci tatal meu le-a platit
Răspuns la discuția Fals in acte
pai tocmai asta era esentintrebarii:expertiza grafologica e sau nu e sigura..adica m-a pot baza pe ea pt ca e singurul element palpabil,pt ca d ela acest fals decurc daunele nu?