avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate iuliana83

Activitate iuliana83

Discuție divort
as dori si eu sa aflu ce acte am nevoie ptr divort.din casnicie avem un copil.nu este vorba de partaj ci doar de custodia copilului.multumiri anticipate.
Discuție divort
buna ziua.am si eu o intrebare la care as dori un raspuns concret daca e posibil..duc o viata de calvar cu sotul meu,de ceva vreme stau la parintii mei insa ei nu sunt deacord cu divortul pe motiv ca e in joc imajinea lor.eu vreau sa bag divortul si sa ma mut la o prietena,insa aici e o problema.avem un copil impreuna iar eu vreau custodia copilului.daca eu nu am un venit si voi locui cum am spus la prietena mea imi poate afecta cu ceva la custodia copilului? multumiri anticipate
buna ziua.am si eu o intrebare.am o fetita de 3 si vreau sa plec in strainatate cu ea.in certificatul de nastere al ei ,la tata nu este trecut nimik deoarece ma parasit inainte de nasterea ei si nu mai stiu nimik de el.ce acte am nevoie sa o scot din tara???ast rasp.multumiri anticipate
mai am o intrebare daca imi puteti raspunde. este posibil sa ramana copilul in custodia sotului dc el nu se va prezenta la proces?
buna ziua.am si eu o intrebare.am depus acctele de divort iar sotul meu nu vrea sa accepte divortul.eu lucrez in strainatate si vreau sa-mi iau copilul cu mine dar el nu vrea sa semneze actele de incredintare.cum pot scoate copilul din tara?va roj dati-mi un raspuns.multumiri anticipate.