Doresc sa cumpar o garsoniera. Am incheiat un antecontract la notar cu mostenitorii defunctului care a fost proprietarul garsonierei si am platit jumatate din suma.la sfarsitul lunii trebuie sa platesc cealalta jumatate cand voi incheia contractul de vanzare cumparare .mostenitorii mi-au dat cheile de la garsoniera si intr-o zi m-am dus sa ridic facturile cand in cutia postala am gasit o notificare de la banca prvind plata unui debit de 2.100ron. Mostenitorii doresc ca la sfarsitul acestei saptamani sa incheiem contractul insa ma tem ca banca poate executa silit garsoniera.precizez ca in antecontract am prevazut o clauza conform careia daca pana la sfarsitul lunii nu vom incheia contractul imi inscriu dreptul in cartea funciara iar ptr ridicarea ipotecii sa mi se restituie dublul avansului. Daca inchei contractul peste ceva timp banca va putea executa silit garsoniera? Multumesc
Stii cumva cu siguranta daca am plimbat degeaba???? Cum iti permiti sa zici asa ceva??? Cunosti dosrul? Sa ti l rezum pe scurt : intimata este ruda cu un procuror care face trafic de influenta la colegi sa musamalizeze cazu. Si sa-ti mai zic ceva. Am facut plangere la csm acum 2 zile si azi am fost sunata de un inspector de la ispectia judiciara mi- a confirmat ca nu sunt prima care se plange de acest domn procuror.deci cine plimba oamenii?! Sa ti fie rusine ca vb fara sa cunosti eu am pus o simpla imtrebare. Nu ai ce cauta in sistemul judiciar
Mi s-a respins de judecator a plangere impotriva rezolutiei procurorului de NUP si am fost somata la plata cheltuielilor de judecata. Stiu ca exista un RIL care spune ca aceasta plangere nu atrage judecarea propriu zisa a cauzei deci nu sunt indeplinite dispoz art 171 alin 3 privind asistenta juridica obligatorie. Ce am de facut? Decizia e definitiva
Ca urmare a solutionarii unui RIL s-a hotarat ca asistenta juridica nu este obligatorie ptr petenti si intimati in cauze care au ca obiect plangeri formulate in conditiile 278 ind 1 deoarece o asemenea plangere nu atrage judecarea propriu zisa si nu se poate considera ca ar fi indeplinite conditiile dispozitiilor art.171 alin.3 c.proc.pen privind asistenta juridica. Decizia 64/2007
dar nu pot actiona in instanta societatea de distributie a gazelor pe care sa o somez la plata unei parti din prejudiciul meu ce mi a fost cauzat in urma favorarizarii acestor firme de catre angajati pe care ii are in subordine ?pentru ca au fost clar favorizate raspunsurilor lor la sesizari erau ca furnizarea gazelor la aceea adresa se face conform legislatiei aplicabile in contextul in care la aceea adresa existau solduri de la celelalte 3 firme care au existat inainte ...iar contractul de furnizare de gaze spune clar ca montarea unui nou contor se face dupa ce toate soldurile au fost integral achitate + penalitati de intarziere+ taxa de rebransare.cei de la gaze trimiteau facturi lunare pe firme radiate.oare acestea sustinute de inscrisuri nu ar fi suficiente?din punctul meu de vedere prin raspunsurile lor actiunile sau inactiunile lor intr-un fel ei se autodenunta.