Buna.M-ar interesa daca riscul maternal este totuna cu risc de sarcina.Cum se da riscul maternal sau cum se procedeaza.Am inteles ca este de 120 de zile din momentul cand aflii ca esti gravida....iar restul zilelor pana sa intri in prenatal ce sunt cu ele?astept raspuns multumesc
Buna.stau la etajul 4 si m-ar interesa a cui este placa de la balcon.Tin sa mentionez ca blocul este mansardat cei care a facut mansarda nu au facut acoperis la placa balconului fapt pt care imi ploua inauntru.Vrem sa facem acoperis la balcon din banii asociatiei (bine bani in fondul de reparatii nu sunt
0dar mar interesa a cui este placa pt k sunt fel si fel de discutii in privinta placii.astept raspuns
As avea si eu o intrebare legata de o familie rau platnica dintro asociatie de locatari din care si eu fac parte.M-ar interesa ce este de facut in privinta lor.Trec lunile au restante de 24oo ron si deocamdata nu au de gand sa plateasca.Va rog spuneti-mi ce este de facut care ar fii pasii . Multumesc
Buna.Spuneti-mi va rog in momentul cand se vor schimba tevile de incalzire de la subsol cei care au centrale si stau la etajul 4, au obligatia de a participa la plata schimbari tevilor de incalzire?astept raspuns multumesc
da intradevar ni sa spus ca in proiect nu apare deoarece nu este legal si daca vrem sa ne faca o sa ne faca pe propria raspundere k daca cei de la primarie vor veni sa fim buni de plata.Mi se pare aiuria pt k alte blocuri au acoperis la balcon fie din continuarea acoperisului fie facut separat
Buna.Spuneti-mi va rog in momentul cand o firma face mansarde la un bloc de 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent cum sa-l faca???Stau la etajul 4 am acceptat sa se faca mansarda dar nu am acoperis la balcon si imi ploua in balcon si in camera.Ce este de facut pt ca am ajuns intr-o stare disperata.Va rog astept raspuns.Multumesc
Buna.Spuneti-mi va rog in momentu cand o firma face mansarda la un bloc cu 4 etaje acoperisu nu trebuie sa continue pe balconu de la etajul 4 sau indiferent cum dar sa-l faca?????Stau la etajul 4 am acceptat sa se faca mansarda dar nu am acoperis pe balcon si imi ploua in balcon si in camera.Ce este de facut pt ca am ajuns intr-o stare disperata .Va rog astept raspuns.Multumesc