avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate liliana_ciobanu2008

Activitate liliana_ciobanu2008

Buna seara, acordarea stimulentului de inserție este condiționată de reîntoarcerea la aceeași societate de la care ai plecat in concediu creștere copil?
Buna dimineata,la începutul luni mai pe 6 trebuie sa ma întorc la servici din concediu creștere copil. Intrebarea mea este la cate zile de concediu de odihna am dreptul in anul 2019? Si daca trebuie specificat ceva despre concediu de odihna in cererea de reîntoarcere la serviciu?
Răspuns la discuția indemnizatie
Sunt unele joburi de la care chiar nu poti pleca in ccc o luna ………..deci va trebuii sa stau o luna fara venit
Discuție indemnizatie
Buna ziua, sunt in concediu crestere copil, sotul nu poate sa stea in concediu in luna tatalui, cei de la primarie imi spun ca daca stau eu in luna tatalui nu voi primi indemnizatia pt acea luna. Este legal sau e doar o intrepretare gresita a legi?
Buna ziua, de cateva zile ma confrunt cu o situatie neplacuta pt mine. M-am debransat de la CET si imi trebuie o adeverinat de la asociatia de proprietari care sa dovedeasca ca nu am datorii la ei .Persoana de la asociatie imi spune ca am datorii de 240 lei ( calculate din 2007) pe care nu le-a afisat niciodata si de care eu nu am stiut nimic pana acum. Intrebarea mea este daca e legal sa mi se ceara sa platesc niste restante de care nu am fost informata?
Va multumesc,
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua, vroiam sa stiu cum afecteaza somajul tehnic la plata indemnizatiei postnatale. In luna ianuarie si in luna februarie am fost cate 2 sapt. in somaj tehnic. Sunt insarcinata in 5 sapt.