avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Activitate maria85

Activitate maria85

Răspuns la discuția Contract de inchiriere spatiu
Varianta cu Dp nu este in regula ?
Buna ziua. Pentru sediul declat al PfA-ului meu am contract de inchiriere cu o persoana fizica. Contractul este inregistrat la finante. As dori sa stiu cum pot descarca suma pe care o platesc pentru chirie. Persoana fizica nu are cum sa-mi dea factura si chitanta. Trebuie sa intocmesc DP. Multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua , as dori sa aflu daca contabilitatea pentru pfa o pot tine si pe un program de contabilitate descarcat de pe internet. Pot sa listez de aici registrul de ncasari si plati?
E nevoie de registrul in sine? daca da acesta se inregistreaza undeva?Multumesc pentru raspuns
Bana ziua, as dori sa aflu cum se tine contabilitatea pentru pfa. De ce registre am nevoie? Pot sa fac contabilitatea pe calculator sau este imperios necesar ca registrul de plati si incasari sa fie inregistrat la finante? Care sunt declaratiile care trebuie depuse ? Ce cheltuieli se pot deduce?
Codul CAEN este 8299.Multumesc pentru raspunsuri.
Mama mea, bolnava de diabet, are certificat de handicapat gradul 4. As dori sa stiu daca in aceste conditii beneficiaza de o indemnizatie de handicapat. Precizez ca nu are nici un alt venit si pensie de boala nu poate obtinerea deoarece nu are numai 6 ani lucrati.Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Mama mea este diabetica insulino dependenta , cu glaucom la ambii ochi , unul dintre ei este mai afectat. Are 6 ani lucrati in cartea de munca. Momentan nu are nici un venit. As dori sa stiu daca poate beneficia de pensie de boala si daca da care sunt demersurile. Precizez ca de curand am depus la Directia de Asistenta Sociala dosarul pentru incadrarea in grad de handicap si a fost incadrata in gradul 4. Multumesc pentru raspunsul acordat.