avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate Tica Petrescu

Activitate Tica Petrescu

Bună ziua
O lămurire vă rog:
Un cabinet medical de medicina de familie poate să-și desfășoare activitatea într-un spațiu proprietate a primăriei în baza unui contract de comodat?
Dar contravaloarea unui contract de concesiune se poate deduce din impozitul datorat?

Vă mulțumesc!
Bună ziua
Vă rog și eu o lămurire legata de legea 232 /05. 11.2020 care modifica legea 130 /15 iulie 2020 care acordă indemnizație copiilor foștilor deținuți politici :
Tatăl meu a fost arestat pentru motive politice în anul 1959 când eu aveam 8 luni și a decedat în anul 1978.
Întrebarea mea este la ce indemnizație am dreptul : la cei 500 de lei sau la indemnizația la care ar fi avut dreptul tatăl meu calculată conform legii pentru perioada de închisoare chiar dacă el nu a putut beneficia de ea conform legii 118 /1990,el decedând în 1978?

Vă mulțumesc!
Cu stima,
Constantin Petrescu
Poate fi luata în considerare filmarea cu camera video de pe autoturismul tau pentru a contesta procesul verbal de contravenție al politiei rutiere întocmit pe nedrept, care te sancționează pentru depășire pe trecere de pietoni, faptă care nu e reala iar ei nu au camera video pe mașină pt. a dovedi fapta de care te acuza
Va multumesc!

Toate cele bune
Buna ziua

S-a schimbat legislatia privind plata contributiilor datorate pt.contractele de munca cu timp de lucru partial (fara norma intreaga) in sensul ca plata contributiilor datorate nu se va mai face proportional cu orele lucrate partial ci la nivelul normei intregi (8 ore/zi ) ?

Va multumesc!
Buna ziua

Sunt deductibile CAS si CASS la calculul venitului net in cazul cabinetelor medicale individuale (medicina de familie) ?

Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția legea 221/2009
Multumesc,asa sa fie.
Buna seara

Multumesc pt.raspuns.Da tata a fost condamnat de Tribunalul militar Cluj
Va multumesc
Discuție legea 221/2009
Buna ziua

Tatal meu fost detinut politic este decedat.Am si eu dreptul la despagubiri pt daune morale sau numai mama mea? Daca avem dreptul amandoi trebuie sa ne adresam separat instantei de judecata sau putem si impreuna?