Buna ziua,
In cateva vorbe incerc sa explic problema mea, speran sa primesc un raspuns care sa ma indrume catre acciunea mea viitoare.
Probabil unii dintre dumneavoastra stiti ca exista in acest moment multe site-uri de reduceri. Ei bine, eu am colaborat cu cel putin 10 astfel de site-uri.
Colaborarea consta in furnizarea unor produse catre clientii lor, urmand ca eu , la diferite intervale de timp sa primesc banii pe acele produse, mai putin comisionul lor.
Nu am avut probleme, cu majoritatea site-urilor, insa unul dintre ele, chiar mi-a pus capac.
Conform contractului ar fi trebui sa faca plata produselor pe data de 10.03.2012.
I-am apelat telefonic aproape in fiecare zi si dupa ziecare zi imi promiteau ca vor vira banii.
Intrebarea mea este cum ii pot recupera ?
Cu stima,
Gabriel Belu
Buna ziua ! Sotia mea detine o mica firma. Eu lucrez in cadrul unui Inspectorat pentru situatii de urgenta. Vreau sa intreb daca este posibil ca din impozitul pe profit sa sponsorizez acest inspectorat, fie in bani fie in obiecte. Suma cheltuita se scade din impozit ?
Va multumesc
Da . Probabil maine voi face o solicitare. Dar in mod normal nu ar trebui sa fiu anuntat daca s-a incetat sau nu urmarirea penala?
Buna ziua. Cazul meu a mai fost expus aici pe forum. Acum mai am o nelamurire. Prin luna febroarie am fost chemat la DIICOT Prahova eu fiind din Buzau in calitate de invinuit , daca imi aduc bine aminte. Acolo am dat o declaratie. De atunci insa nu am mai aflat nici o veste despre ceea ce s-a mai intamplat. Cam cat poate dura ancheta? Ma pot interesa undeva despre cum decurge ancheta?
Si atunci de ce nimeni nu ia nici o masura impotriva lor?
sa inteleg ca site urile de pe care se pot downloada muzica filme si alte alea sunt practic ilegale?
Buna seara. In scurt timp as vrea sa lansez un site de download filme, programe, muzica si jocuri. Pe site ca mai fi o lista cu radio-uri online, id uri messenger si jocuri online. As vrea sa stiu daca un astfel de site este legal. Eu pe site voi folosi link uri catre alte site uri de genul filebox, dump, fisierulmeu, etc.
Buna seara! Apelez la dumneavoastra pentru a ma lamuri pe cat posibil in priviinta a 2 lucruri.
1. Doresc sa deschig un spatiu comercial si anume un magazin alimentar pe un teren al carui proprietar nu sunt eu. Proprietarul acestuia nu doreste sa vand acel teren asa ca eu m-am gandit sa-l inchiriez. Pot construi un spatiu comercial pe un teren inchiriat?
2. Daca intr un final reusesc sa construiec spatiul comercial de ce aprobari am nevoie pentru a functiona ca magazin alimentar.mentionez ca in 2009 am avut un sptiu comercial inchiriat unde a functionat tot un magazin alimentar. Pe mine ma intereseza aprobarile pentru constructia aceasta noua.
Va multumesc!
Contractul intre bine ca firma si el ca persoana fizica trebuie facut la notar. ?
Mi se acorda autorizatie de constructie? Va rog, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez .
Va multumesc
in noiembrie 2008 am postat un anunt de genul " tanara draguta.......pentru detalii sms la 1*** ( un numar cu suprataxa ) . pentru a ma posta pe site ul cu anunturi m-am inregistrat cu nume prenume judet si nr telefon. toate au fost corecte numai numarul de telefon l-am scris gresit, lucru care nu l-am stiut pana nu am ajuns la politie. aceste data de contact erau la detaliile anuntului de care am spus. eu nu am vrut sa aduc nici un prejudiciu nimanui nici sa castiga bani in urma anuntului. maine o sa fiu la parchet si imi este teama ca o sa inceapa urmarirea penala