avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate Paul-Cristian Blazi

Activitate Paul-Cristian Blazi

Domnule miliardar fiti sigur ca in instanta nu isi mai asuma nimeni raspunderea pentru afirmarea unui lucru ce ar lutea sa ii provoace un prejudiciu material.
1. Probarea acestui lucru este practic imposibil, vorbim de art. 206 din Codul penal care face referire la, Afirmarea in public, iar la speta in cauza este vorba de retea informatica mondiala la care are acces publicul sub anonimat, care poate sa se de drept oricine de oriunde si sa afirme orice sub o identitate falsa fara ca sa i se poata face posibila aflarea identitati reale
2. Dv. ca reclamant va revine sarcina probei, si vreau sa va intreb cu ce o sa probati actiunea?
Afirmarea in public trebuie probata, NU SE PREZUMA, in cazul dv. nu puteti veni cu probe (tip: Print-Screen), si martori practic nu exista.
Imi pare rau dar nu prea vad ce sanse aveti in instanta, pentru a proba art. 206 in situatia dv. este foarte greu si interpretand legea literal nu prea as incadra speta la "dispret public".

Va urez succes.
Din moment ce firma respectiva va da acordul sa ii vindeti produsele respectiv sunteti reprezentant (ex: oriflame:D) nu conteaza prin ce manopere se fac vanzariile.

Daca vindeati produse contrafacute si provocati prejudici atat de imaginea cat si calitati si profesionalismul cu care lucreaza firma se punea problema de litigiu, dar practic dv sunteti reprezentant si cu acordul lor vindeti produsele.
Ei daca nu vand produsele prin nume.ro le vand prin reprezentant-nume.ro, deci dv. nu le reduceti capitalul il majorati.
Faceti sesizare la IPJ pe raza judetului in care locuiti, ei vor demara o acheta si ii vor sanctiona pe cei in cauza pt nerespectarea proceduri de retinere, si abuzuri disciplinare.

Sa speram ca sanctiunea ce o vor primi nu va fi mustrare scrisa, pt ca s-a facut un obicei la noi.
Infiatul dobandeste prin infiere numelui celui care infiaza, din Popescu devin Ionescu.
Nu numai ca este posibil, dar asa este procedura.
Art. 78 Codul Familiei

Infiatul dobandeste prin infiere numelui celui care infiaza. In cazul in care infierea se face de catre cei doi soti ori de catre sotul care infiaza pe copilul celuilalt sot, iar sotii au un nume de familie comun, infiatul va purta acest nume; daca sotii nu au un nume de familie comun, ei sunt obligati ca, la incuviintarea infierii, sa declare, potrivit dispozitiilor art. 62. alin. 2, care se aplica prin asemanare, numele de familie pe care infiatul urmeaza sa-l poarte. Autoritatea tutelara va putea incuviinta ca infiatul sa continue a purta vechiul sau nume, adaugandu-l la cel dobandit prin infiere. In toate cazurile, decizia de incuviintare a infierii va arata numele pe care infiatul urmeaza sa-l poarte.
Răspuns la discuția masuri de garantie la imprumut
Sa speram ca nu va fii nevoie sa aveti prioritate in fata lui nimeni:).
In orice caz nici un fel de contract nu va confera garantia 100% avand in vedere dinamica vieti.

Va urez succes!
1. Nu, dv vi s-a elibeart o dovada cu care veti ridica permisul de conducere dupa 30 de zile, daca pierdeti dovada va trebui sa faceti un act notarial prin care declarati pe propria raspundere ... Pentru evitarea altor drumuri aiurea ar fii recomandat sa aveti grija de dovada eliberata.

2. La fundul dovezi scrie ceva de genu "Prezenta s-a eliberat, in baza" si dupacea cu sau fara drept de circulatie, in cazul in care s-a eliberat cu drept de circulatie termenul de suspendare de 30 de zile incepe sa curga dupa expirarea zilelori cu drept de criculatie. Si permisul se ridica dupa 30 de zile + Zilele cu drept de circulatie.

Daca s-a eliberat fara drept de circulatie, puteti ridica permisul in termen de 30 de zile
1. Contestati contraventia si permisul va va fi restituit pana la solutionarea dosarului
2. Ridicarea permisului de conducere suspendat, inainte de termen.
Cereti informatii la Politia Rutiera sectia Restituiri permise de conducere

In cazul in care vi s-a eliberat dovada de conducere, aceasta este valabila doar pe teritoriul Romaniei si perioada de suspendare incepe dupa expirarea dovezi.
Răspuns la discuția Pot cumpara un teren concesionat?
Titularul va transmite dv. dreptul de concesiune nu exista vanzare cumparare
Răspuns la discuția datornic decedat
Cel mai recomandabil ar fii acceptarea mostenirii sub beneficiu de inventar