buna seara,
ce se intimpla daca se inregistreaza restante numai dupa 31 august (in cazul meu TVA la luna septembrie 2011 ) In acest caz firma nu beneficiaza de scutiri sau aminare la plata pina la 31.12.2011 putind fi executata silit? Mentionez ca pina la luna septembrie nu am avut nici o restanta
Da , salariata.
Salariata este plecata in strainatate pentru o perioada de 6 luni si doreste sa-si rezilieze contractul de munca. Trebuie sa inceapa activitatea pe 7 decembrie.
Daca angajata aflata in concediu crestere copil pina la 2 ani, este plecata din tara, care este modalitatea de a rezilia contractul de munca?
Cererea transmisa prin e-mail este valabila? sau pe fax?
multumesc
RUGAMINTE:
Puteti posta sau trimite un model de notificare de refuz?
Am fost si eu astazi la banca si cica trebuie semnat actul aditional pina in data de 17 septembrie. Eu am un contract de credit cu dobinda fixa foarte avantajoasa si acum cei de la banca mi-au dat un act aditional cu dobanda variabila. Am refuzat sa semnez dar mi-au spus ca trebuie sa le fac o notificare pentru refuz.
multumesc
multumesc pentru raspuns. As mai avea citeva nelamuriri:
Daca CCC a incetat in 25.06.2010, (ziua in care copilul a implinit 2 ani) i se poate inchide contractul de munca la cerere la zi? (adica de exemplu cu data de 5 august 2010)? ce se intimpla cu perioada 25.06.2010-05.08.2010 ? ar trebui sa-si motiveze cumva faptul ca nu a solicitat redeschiderea contractului sau rezilierea pina acum?
poate ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns:
Am un angajat care a fost in concediu de paternitate - in luna iulie au expirat cei 2 ani dar nu a revenit la locul de munca, nici nu a depus vreo cerere pentru reincadrare sau pentru rezilierea contractului de munca, nici nu a anuntat unitatea ca ar fi in concediu pentru ingrijire copil pina la 7 ani.
In aceasta situatie ce obligatii are angajatorul?
Daca angajatul refuza sa-si indeplineasca sarcinile de serviciu conform fisei postului pe care a semnat-o la angajare, legea imi permite sa-i cer nota explicativa.
Ce fac in momentul in care angajatul refuza sa dea nota explicativa?
sunt angajator si sper si va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
Daca angajatul refuza sa-si indeplineasca sarcinile de serviciu conform fisei postului pe care a semnat-o la angajare, legea imi permite sa-i cer nota explicativa.
Ce fac in momentul in care angajatul refuza sa dea nota explicativa?