avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate RAB VIORICA

Activitate RAB VIORICA

Bună dimineața!
Dacă am un spațiu de 2 camere dintr o casa de locuit cu 6 camere ,trebuie sa fac schimbarea de destinație a celor 2 camere în spațiu comercial în extrasul cf?
În baza a cărei legi,articol de lege?
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns.
As dori sa închiriez acest spațiu și ma obliga sa apară în extrasul cf spațiu comercial/magazin sau alt profil ,depinde pt ce închiriez.
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Coasigurat la sanatate
multumesc pt raspuns, am sa incerc pe site-ul CJAS sa vad ce imi cer,mai mult ca sigur ca nu au inteles despre ce este vorba desi le-am explicat dar cred ca sunt cam grabite si nervoase si nu asculta cu atentie ce le cer oamenii,am mai patit asa sa te repezeasca ,sa nu rezolvi nimic,asa e in ROMANIA.MULTUMESC INCA O DATA.
buna ziua ,as dori sa ma lamuriti cu o problema ,sunt in concediu de crestere al copilului si as dori sa-i fac sotului meu asigurare la sanatate dar pe asigurarea mea adica coasigurat dupa sotie.va rog frumos sa imi dati un raspuns unde ar trebui sa ma duc si daca stiti ce acte are trebui intocmite.mentionez ca am foast la casa de sanatate si m-a trimis la agentia de prestatii sociale unde am depus dosarul pt concediu maternal,si acolo mi-au spus ca nu de la ei, si ca nu stiu daca am dreptul sa fac asta.astept un raspuns ,va multumesc.
buna seara as dori sa stiu ce acte contabile trebuiesc intocmite pt o IF deia infiintata?mentionez ca vreau sa stiu ce acte anume imi trebuie pt a tine o evidenta contabila a IF
buna ziua,am si eu o intrebare,trebuia sa vizez carnetul de somaj azi 21.07.2010,din anumite motive nu am putut ajunge,programul este de 2 zile pe saptamana si anume lunea si miercurea, deci numai luni pe 26 .07. pot merge,ce se poate intampla? va multumesc mult pentru ajutor.
Răspuns la discuția calculul somajului
va multumesc mult pt raspuns macar stiu cam la ce suma ma pot astepta. multumesc inca o data
buna ziua, as avea o rugaminte daca imi poate calcula cineva plata somajului daca sotul meu a lucrat 1 an si 9lunisi a avut un salariu de 1500 ron brut si 1080 net? va multumesc mult si astept raspuns.
va multumesc pt raspuns ,dar as vrea sa va intreb daca certificatul medical este dat chiar de medicul de familie si nu de alt medic nu trebuie decat sa aiba stampila medicului de familie si atat nu? .va multumesc mult
buna ziua ,as dori un raspuns pt nelamurirea mea.sotul meu lucreaza la o firma in brasov si ar dori sa stie daca concediul medical pe care si l-a luat ii va fi platit daca medicul lui de familie apartine de jud. covasna, automat si el este asigurat tot de covasna?as dori sa stiu daca concediul ii va fi platit sau nu?multumesc mult.
va multumesc mult pt raspuns insa as mai avea o intrebare,nu mai am nevoie de cele 126 zile concediu si in special de cele 42 zile de dupa nastere,nu trebuie sa le mai iau de la medicul de familie?toate acestea le depun la primaria de care apartin ca si la primul copil?va multumesc inca o data din suflet