Am finalizat divortul, nu am facut partajul ; din motive financiare nici nu cred ca-l voi face curand.
Am informat RAR-ul, le-am aratat ca sunt in posesia CIV si a talonului original insa mi-au spus ca eu nu sunt proprietarul masinii conform talonului si in consecinta ei nu-mi dau nici macar un duplicat al noii CI pt a putea face ITP-ul. In plus au sustinut ca nu am nici o dovada a declaratiei in fals a fostei sotii referitoare la pierderea talonului.Toate astea s-au petrecut inainte de a fi obligatoriu sa te prezinti CU MASINA la Rar in cazul in care soliciti o noua CI, asa cum este in prezent, astfel incat fosta sotie a mers la RAR doar cu mana in buzunar.Iar la statia ITP mi s-a spus ca masina este blocata de RAR pt ca ...ati ghicit, nu corespunde seria CI. Asadar ma invart in jurul cozii !
cyan a scris:
Nu ati finalizat divorțul pana acum, nu ati împărțit și masina? Puteți sesiza RAR cu privire la emiterea unui duplicat pe baza unei declaratii false și sa declarați ca ați avut CIV la dvs permanent. Nu ari făcut ITP pe baza cărții? Asta în situația în care doriți sa ii faceți viata "frumoasa" ex soției.