In octombrie 2010 am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare pentru delapidarea (art. 215 ind.1 C.p.) +ART. 291 C.P.In tot procesul au fost mai multi suspecti inclusiv o societate comerciala, dar inculpati am fost doar eu si o alta persoana.In mai 2013 s-a redeschis cazul, reluandu-se tot dosarul de la politie.Au fost citati din nou ceilalti suspecti, dar eu nu am primit nici o citatie pana in prezent.
Intrebarea este:
Se tine cont de perioada trecuta din pedeapsa daca s-a redeschis cazul, pot sa-mi fac reabilitarea dupa cei 3 ani si 6 luni de incercare, sau sa ma astept sa fiu chemat din nou la interogatoriu? E posibil sa se fi redeschis cazul doar pentru ceilalti suspecti din moment ce eu am o condamnare deja?
Ce ma sfatuiti, sa ma prezint la politie cu un avocat chiar daca nu am fost citat, sa ma interesez din oficiu sau sa astept sub stres?
va rog sa ma lamuriti ce inseamna deconectarea unui serviciu conform articolului 3.11 a contractului " neplata serviciilor pana la 5 zile de la termenul de scadenta da dreptul upc sa procedeze la deconectarea clientului".Dupa deconectare se mai factureaza serviciile?
Am suspendat serviciul UPC pe o durata de 6 luni ,cat urma sa fiu plecata din tara, dar din mai multe motive nu am revenit in tara decat dupa 18 luni, deci 12 luni in care nu am platit facturile la upc.
Am considerat ca pe motiv de neplata o sa fie suspendat serviciul urmand ca in momentul in care ajung acasa sa platesc pana la momentul suspendarii (pe motiv de neplata), si apoi sa reconectez serviciile.Dar surpriza, m-am trezit cu o factura de 1000 de lei. E posibil sa se factureze si pe perioada in care serviciile au fost sistate? Cum procedez in situatia asta? Plus ca toate creantele au fost trecute la o firma de recuperari.E normal sa platesc servicii de care nu am beneficiat?????
Va multumesc anticipat,
De vre-o doua saptamani am primit un plic de la (firma recuperari creante) prin care mi se aducea la cunostinta "decizia de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca", pentru o factura restanta din 2008.
Tin sa precizez ca, pana atunci nu am primit absolut nimic.
Acum ma hartuiesc zilnic cu telefoane prin care ma ameninta ca ma dau in judecata.
Ce pot sa fac in aceasta situatie? In cat timp se prescrie o astfel de datorie? E posibil sa ma hartuiasca dupa atata timp? Ce pot sa fac eu legal?
Am fost angajata pe perioada 2010-2012, la o societatea cu sediul in Bucuresti, punctul de lucru Cluj, acesta din urma fiind inchis din cauza restrangerii activitatii in iunie 2012 .Timp de doua luni am asteptat adeverinta pentru somaj, ca in cele din urma sa constat ca pentru perioada 2010-1.01.2011 am nevoie de o alta adeverinta stampilata de ITM Bucuresti.Reprezentantii societatii refuza sa-mi trimita adeverinta motivand ca ba sunt in concediu, ca nu ei se ocupa, ca au trimis-o dar totusi nu au trimis-o, ca nu e stampilata, ca azi ca maine, ca in cele din urma sa nu mai raspunda la telefon.Ce fac in acest caz, pentru ca e dreptul meu sa primesc somaj?
De ce acte am nevoie exact pentru a obtine autorizatia de construire a unei firme luminoase?Intreb deoarece cei de la primarie mi-au dat doar un nr. de telefon de la un arhitect.
in urma cu un an am fost audiat de procuratura cu titlul de suspect, dar nu au fost dovezi si am fost achitat.Acum o saptamana am fost citat intr-un proces penal ca si inculpat parte civila, proces intentat de banca, este posibil sa fiu cercetat pentru delapidare, daca nu am avut nici o tangenta cu banca respectiva?
Pe respectiva citatie scrie inculpat fond parte civila