avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate luminitaadela

Activitate luminitaadela

buna ziua. am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste bursa de studiu a ficei mele ,diriginta ficei mele mi-a sugerat sa fac urgent actele pt bursa ca fii-mea ar beneficia de bursa conform mediei generale pe semestrul trecut. dupa ce am depus actele la secretariat si au inceput sa se dea bursele mi sa spus ca ea nu beneficiaza de bursa ca nu a facut tot semestrul la aceeasi scoala a facut o parte din semestru la alexandria .acum nustiu este asta un motiv de a nu-i da bursa, ca normal media e ceea ce conteaza nu unde a invatat.? vreau si eu o lamurire poate este cineva care ma poate indruma.
daca eu plec din firma cu acordul partilor mai beneficiez de somaj si de preaviz?
momentan sunt pe punctul de a fi data in somaj si de aceea intreb ca sa stiu ce sa fac
buna dimineata. vreau si eu sa stiu in cit timp pot de pune actele pentru somaj dupa incetarea muncii si daca firma ma poate da in somaj fara acel preaviz ,sa- mi dea direct actele pentru a-mi face lichidarea
buna ziua .doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru somaj si tinind cont ca eu momentan lucrez si stau cu viza flotant in bucuresti unde trebuie sa depun actele de somaj ? eu dorind sa ma mut in botosani si avind domiciliul stabil in alexandria.e cam complicat dar va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine .va multumesc
buna ziua .tatal meu a lucrat 14 ani si 11 luni cu grupa 1 de munca .a lucrat ca miner in subteran doresc sa stiu daca poate iesi la pensie partial anticipata el implinind virsta de 60 ani pe 10 septembrie 2011
Răspuns la discuția hotarirea de divort
am inteles si va multumesc inca o data pentru sfat si promtitudine:)
Răspuns la discuția hotarirea de divort
ea nu are posibilitatea de a veni de la motru la bacau si credea ca o poate scoate de la starea civila( copie binenteles )din motru pe urma sa faca tot posibilul sa merga la bacau dar ai expira buletinul si de aceea am pus acesta intrebare oricum eu va multumesc mult
buna seara .am si eu o intrebare sotul mamei(tatal vitreg) a divortat de mama mea la onesti jud.bacau fara ca ea sa stie nu a fost citata nu nimic. acum a aflat si doreste sa scoata hotarirea de divort pentru a-si face buletinul .mentionez ca ei s-au cununat la motru jud gorj din cit stiu si eu se pare ca hotarire de divort se trimite si la starea civila unde sa facut cununia acum va intreb pe dumnavoastra daca este asa sau nu .eu nu ami pot da sigur cu parerea dumneavoastra va cer ajutorul sa ma informati daca este sau nu asa . va mutumesc
nustiu daca hartuirea phsihica la serviciu de catre colegi si sef se poate rezolva in instanta sau doar hartuirea sexuala.eu sunt la prima varianta:D:D