Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca sotul a facut procura la copil fiind in tara incepand cu data de 01.08.2012 si s-a ivit ceva iar eu cu copilul trebuie sa plecam la sfarsitul lunii iunie o mai pot modifica sau trebuie sa-mi trimita alata?
Va multumesc!
Buna seara,
Daca sotul a plecat in strainatate si vrea sa ia alocatie pentru copil de acolo ce trebuie sa fac pentru a o sista din tara?
De unde voi lua mai apoi adeverinta ca nu primesc in tara alocatia pentru a o duce acolo?
Va multumesc!
Buna ziua,
Sunt proprietara unei masini pe care am cumparat-o cu feamurile fumurii pe fata si pe spate. Am certificat de conformitate insa am inteles ca s-a dat lege ca nu se mai da voie cu ele fumurii pe fata. Exista aceasta lege sau sunt doar vorbe?
Va multumesc!
Daca vreau sa plec cu fetita de 7 luni in Italia la sot pot trece cu cartea de identitate daca ei i-am facut pasaport individual sau trebuie sa am si eu pasaport?
Trebuie sa faca 2 declaratii separate sau doar una care sa cuprinda si pasaportul si iesirea din tara?
Eu am sunat acum la pasapoarte si mi s-a spus ca trebuie facute 2 separat si sa aiba apostila de la Haga ( nu stiu daca am scris corect).
Buna ziua,
Sotul meu este plecat in Italia si ar trebuii sa-mi trimita o procura pentru a-i face pasaport fetitei minora si pentru a parasii tara impreuna cu mine. Cum ar trebuii facuta? Ce ar trebuii sa scrie in ea pentru a fi valabila si la pasaport si pentru iesirea din tara?
Va multumesc!