avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate anonim_afx

Activitate anonim_afx

Bună ziua
Am fost căsătorită cu un bărbat care avea 2 copii.Sotul meu a decedat,am părăsit casa sotului meu după ce le-am lăsat copiilor tot si am semnat actele că nu vreau nimic.
Nu am renunțat la numele de familie al răposatului.
Acum vreau să imi achizitionez o locuință,dar imi este teamă.Copii sotului meu vor avea drept la locuința mea din cauza ca nu mi-am schimbat numele?
Vă mulțumesc anticipat
Buna ziua
In curand ma voi casatori in turcia.Transcrierea certificatului de casatorie ,schimbarea buletinului,pasaportului,se pot face la ambasada din turcia?Nu aş vrea sa revin in tara
Va multumesc
Buna ziua,
Vreau sa ma casatoresc in turcia cu un cetatean turc.Voi obtine viza ptr 3 ani.Nu stiu cum voi proceda cu paşaportul si cu buletinul.Trebuie sa vin in tara sa le schimb?
Va multumesc
Buna ziua
Pot sa schimb pasaportul doar cu dovada de buletin?
Schimb numele dupa divort si trebuie sa parasesc tara
Va multumesc
Buna ziua
Dupa divortul la notar,pot sa merg in aceasi zi sa depun actele ptr schimbare buletin?
Buna ziua
Dupa divortul la notar,pot sa merg in aceasi zi sa depun actele ptr schimbare buletin?
Buna ziua,dupa 30 de anide casnicie,moartea unicului copil ,sotul meu nu a mai dat un leu in casa,au trecut 9 ani,nu mai pot sa il intretin,lucreaza ,castiga bani frumosi.De fapt el nu mi-a dat niciodata ptr ca eu lucrez si el îi punea la banca,acum nu stiu unde îi pune.ne-am separat,locuim in aceasi casa ,dar imi face viata amara.zice ca nu vrea sa imi dea nimic.Daca ma izgoneste ,nu am unde sa locuiesc.mereu ma ameninta ca nu ma va primi in casa,daca nu respect orele impuse de el.
DACA SCHIMBA YALA,cum sa procedez?
Buna ziua,
Am nevoie de sfatul dumneavoastra,va rog.O prieten de familie lucreaza in germania si si-a cumparat o masina ,a trimis-o in tara si ar dori sa o inmatriculeze dar nu poate ptr ca nu este in tara,ar fi vrut sa ne faca o procura dar ai trebuie actele noastre in original.Asa ca m-a rugat sa o inmatriculez eu pe numele meu si cand vine in tara sa facem actele pe numele lor.
Imi va dauna mie in vreun fel?la financiar voi plati impozit .Recunosc ca imi este teama,nu inteleg de ce nu roaga rudele lui.Mi se pare un pic ciudat.Va rog daca ma puteti lumina.O zi buna
Buna ziua,

Suntem locatarii unui bloc ,o scara de 10 apartamente.Am optat ptr incalzirea pe gaze,am depus cerere de debransare la radet,au venit ne-au luat aparatele de la subsol urmand sa ni se aprobe debransarea,era o chestiune de timp.In acest timp noi ne-am pus gaze,ne incalzim cu gaze.Dupa ce ne-au luat aparatele au zis ca nu ne mai aproba debransarea ptr ca asociatia are datorii(scara noastra nu avea),acum am fost informati ca suntem amendati toti locatarii cu cate 500 lei,ptr ca ne-am deransat illegal.Am fost sfatuiti sa-i actionam in judecata.Nu vom pierde financiar mai mult daca ai vom actiona in judecata?Dumneavoastra ce ne sfatuiti.
Va multumim anticipat.
Buna ziua,
Socrii mei locuiesc la curte intrun oras,au un mar si struguri in curte si doresc sa faca tuica pentru consum propriu.Vor sa achizitioneze un alambic de 17 litri,dar la magazin trebuie sa completam o declaratie ,ni se cere si o copie dupa buletin si ni s-a spus ca trebuie declarat la financiar.Restul am citit aici pe forum.Dar acest alambic este foarte mic si ei nu il vor folosi des.Am citit ca ar trebui sigilat si desigilat .,nu stiu de catre cine.Si am citit ca ar trebui declarata cantitatea de alcool obtinuta.Daca nu il voi declara ce sanctiuni voi primi?Eu vreau sa renunt dar nu ne intelegem cu batranii,nu vor sa inteleaga ca asta este legea.
Va multumesc anticipat