avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate tsimona

Activitate tsimona

Răspuns la discuția plecare din romania cu un minor
multumesc...sincer am fost plecata 3 saptamanii in italia cu fetita ,,in aeroport cand am plecat mau lasat sa ies din tara,cand neam intors ma intrebat la aeroport daca am semnatura tatalui pt fetita,sincer nu mai inteleg nimic,mai trebuie sau nu...multumesc.
buna,cine imi poate raspunde cu exact daca eu sant divortata si fetita de aproape 3 ani mia fost incredintata mie spre crestere.as putea sa plec din tara cu ea fara ca tatal ei sa imi semneze ceva act pt a putea pleca,va multumesc si astept un raspuns...o zi minunata va doresc.
Răspuns la discuția PLECARE DIN ROMANIA CU UN MINOR
buna ziua.pe sentinta mea scrie doar irevocabila oare de ce nu scrie si definitiva .dna avocata a mea a zis ca e definitiva si irevocabila....oare pot iesi din tara?multumesc
BUNA,CINE MA POATE AJUTA SA IMI SPUNA,,,AM DIVORTAT SI AM O FETITA DE 2ANI MIA FOST INCREDINTATA MIE DEFINITIV..EU AS DORI SA PLEC IN ITALIA CU FETITA SI VREAU SA STIU DACA POT PLECA CU EA FARA CA TATAL FETEI SA IMI SEMNEZE CEVA ACT....VA ROG AJUTATIMA.MULTUMESC FRUMOS....
Răspuns la discuția plecare in strainatate?
multumesc pt raspuns..dar cand va fi o sentinta definitiva si irevocabila as putea pleca cu fetita fara ca el sa imi semneze|?
am divortat in noiembrie,tribunalul mia incredintat mie fetita in varsta de 1an si 6luni..el a facut acum apel...vreau sa stiu daca pot pleca din romania cu fetita fara ca el sa imi semneze ceva hartii.va multumesc:)
Discuție VIZITA....
EX SOTUL MEU ARE DREPTUL SA VINA DE 2 ORI PE LUNA SA VADA FETITA...SANTEM DIVORTATI....ARE DREPTUL IN PRIMUL WEEKEND SI AL 3 LEA DIN LUNA,,,,DAR EX SOCRI MEI AU VENIT IN AL 4 WEENKEND,,,,NICI NU MAU ANUNTAT CA VIN,,,MACAR CU O ZI INAINTE,,,EU NU AM FOST ACASA ERAM PLECATA DIN LOCALITATE,,,EI AU CHEMAT POLITIA,,,,,,,,,ACUM SANTEM IN TRIBUNAL AU FACUT RECURS CA NU LE CONVINE CA AM CASTIGAT FETITA,,,,,,ARE VREO IMPORTANTA CA NU AM FOST ACASA CAND AU FOST EI DAR NICI NU AVEAU DREPTUL LA VIZITA....MULTUMESC
buna,si eu am o situatie cam asemanatoare,,,in noiembrie am terminat divortul si am castigat fetita are un an jumate...el acum a facut recurs...dar sansele sant fff mici credema sa iti poata lua copilul draga mea...bafta
Răspuns la discuția partaj
multumesc pt raspuns,,,santeti f amabila
Răspuns la discuția drepturile copilului
dar daca eu nu vreau sai vad si sai las sa o vada pe fata ce pot sa imi faca?