AM DEPUS O ACTIUNE PRIN CARE CER INSTANTEI PRELUNGIREA NR ROSI DUPA CELE 90 DE ZILE ASA CUM SPUNE LEGEA ,OARE CREDETI CA MI SE VA ACORDA PRELUNGIREA NR ROSI PE BAZA CERTIFICATULUI DE GREFA CARE OBLIGA LA PRELUNGIREA AUTORIZATIEI DE CIRCULATIE....ASTEPT PARERILE CELOR CARE AU MAI FACUT ACEST DEMERS....
buna pai cel mai bine mergi la un contabil atunci ,cand sunteti hotarti si acolo i sa va spune totul ...procedurile sunt easy pt un srl .intr o zi ai rezolvat totul.mult succes!!!
am si eu o actiune depusa la tribunalul bucuresti prin care chem in judecata institutia prefecturi mun.bucuresti prin serviciul public ,regim permise de conduire si inmatricularea autovehiculelor ,am cumparat o masina in luna feb.cu numere rosi eu mai aveam dreptul la fix 45 de zile pentru a circula cu nr provizori,in momentul cumparari .in fine mi sa dat de catre calculat de ANAF suma de 93 de mil vechi plata taxei de timbru masina este din 2007 ,de 2 saptamani ma tot lupt cu acest sistem bonlav,am obtinut un certificat de grefa prin care se spune foarte clar obictul- fiind inmatricularea autoturismului fara plata timbrului de mediu pana la urmatorul termen care este in mai 2014...........eu ce fac in aceasta situatie ,,,,,am fost la pipera in audienta la comandant si mi sa spus clar NU.dar fara nici un motiv in scris.....ASTEPT PARERERILE CELOR CARE I INTERESEAZA ACEST LUCRU ............................
actul de vanzare cumparare detinut de o familie din care femeia i decedata iar in viata sunt cei teri copii si tatal iar casa a fost trecuta pe numele mamei si al tatalui cine i proprietar de drept la momentul actul,am auzit ca tatal ar putea vinde in orice moment casa fara drept de semnatura din partea copiilor ,practic dupa moartea femeii el este singurul proprietar acum ,iar copii practic nu au nici un drept