Bună ziua. In cazul in care angajatul nu nu lucrează în una din zilele sărbătorilor libere legale( ex 15. August), cum e remunerat acel angajat pentru acea zi in care nu a fost prezent?
Buna ziua,
Am cumparat o masina cu incheierea unui contract de vanzare -cumparare in urma caruia am achitat proprietarului suma convenita. Proprietarul mi-a inmanat cartea masini si m-a ragut sa-i mai las masina cateva zile lucru pe care l-am si facut. In momentul de fata acesta nu -mi mai avorda masina si va intreb care sunt solutiile legale pentru a intra in posesia bunului contractat?
Multumesc
Pretul pe care eu si clientul l-am convenit a fost doar pentru parcela. Sa inteleg ca si cota indiviza face obiectul contractului si are un pret de vanzare?
Detin o parcela de teren de 500 de m provenita din dezmembrarea unei parcele mari. In urma dezmembrarii a rezultat si un drum privat ce e si singura cale de acces la parcela mea si parcelele altor prorietari vecini, de tinut in indiviza. Doresc sa vand parcela de 500 m si nu stiu cum se procedeaza cu acel drum. Are acelasi regim de vanzare ca si terenul , se poate ceda viitorului proprietar in alte forme?
Sa inteleg ca acea " compensare cu timp liber corespunzator" prevazuta la art 137 o pot interpreta ca o echivalenta echitabila intre o zi prevazuta ca si sarbatoare legala si o zi cu totul obisnuita de pe parcursul urmatoarelor 30 de zile?!
1 zi lucrata in ziua de paste = o alta zi libera pe parcursul uramtoarelor zile??
Ce se intelege prin " compensarea cu timp liber corespunzator" prevazut in art. 137 avand in vedere interpretabilitate paragrafului. De unde pot deduce ca aferent zilei lucrate intr-o zi de sarbatoare legala am dreptul ca si compensare de 2 zile si nu de una singura?
In conditiile in care in una dintre sarbatorile legale( ex 05.04.2010 - a doua zi de Paste), zi in care angajatorul nu va plati acea zi cu un spor de 100% si nici nu o va acorda ca zi libera, cate zile libere se vor cuveni angajatului in perioada imediat urmatoare ca si compensare pentru acea zi desfasurata la locul de munca?