draga diana poate ca tu stii mai bine nu contest dar eu am fost (martor)cind un comunitar a fotografiat o masina parcata la locul de handicapat si a facut doua poze la interval de 5 minute. Sant sofer cu 50-60 mii km pe an si momentan fara puncte de cind exista punctele :D
Asigurari de Sanatate. OUG nr. 58/2010 in forma sa actuala nu prevede crearea vreunei obligatii de plata pentru o perioada anterioara (nu se aplică retroactiv), sunt de parere reprezentantii CNAS. deci eu ma refeream la acesta care l am gasit aici si nu stiu cum sa il interpretez si nu miar placea sa platesc pt 5 ani retroactiv:((
buna ziua as vrea sa va intreb daca e adevarat ca CAS ul nu se mai plateste retroactiv sau uni vorbesc numai pt au inteles gresit la stirii va multumesc
momentan inca nu am primit amenda cu hcl ul lor dar vreau sa fiu pregatit in caz de se intampla sa contest ,dar as vrea sa intreb daca este vreo lege unde scrie ca hcl nu poate sa modifice legea ?va multumesc =D>
buna ziua Am o intrebare daca ma puteti ajuta ,deci este legea taximetriei unde scrie ca poti stationa si in alte parcarii decat cele special amenajate daca nu ai loc in statie-si consiliul local hotareste ca nu ai voie numai si numai in statii deci te plimbi cu masina pana se elibereaza un loc.Intrebarea este ca consiliul local poate sa hotaresca peste legea data de guvern?multumescX-(