avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate edyyy10

Activitate edyyy10

Subiect: RĂSPUNDERE CIVILĂ DELICTUALĂ A STATULUI

Mă numesc David Elena, am peste 50 ani. Pe motive de origine socială am fost prigonită toată viaţa. Ca să fiu discreditată s-au folosit de mahala sexuală pe PROTV , cu înregistrări cu camera ascunsă in perioada facultăţii între 1979-1983.
A fost o demenţă să se obţină cât mai multe filmuleţe de şantaj. Mă acuză de "masturbare", în camera mea. Pentru că sunt un om normal şi cu o inteligenţă peste medie m-au împiedicat să mă căsătoresc, mi s-a intrat în casă, am fost nevoită să imi schimb serviciul aproape anual şi pentru că nu am renunţat să reclam continuu, să alertez instituţii internaţionale, ONU, ambasade, m-au etichetat nebună.
Mi s-a pus un diagnostic de schizofrenie paranoidă pe care l-am cntestat continuu in instanţă.
Din 2005 am renunţat pentru că trebuie sa aştepţi să se schimbe regimul ca să se recunoască abuzurile regimului care le-a generat.
Din 2000 au început să fure 2 ha de pădure de stejar şi cireş de 100 ani, defrişată prin furt în totalitate, au premeditat că unchiul meu îşi va scrie un testament şi a apărut un zero lipsă, în loc de 85000 m teren intravilan langă TARGOVIŞTE s-a trecut 8500m, mi se fură din 2007 cu sacii lucruri din casă, de profesionişti, pentru că am pus lacăt cu cifru, mai multe yale. Din 2013 am pus camere de supraveghere, care sunt oprite cănd intra in casă, au imagine statică.
Am mobila cu aşchii subşiri, dat cu acetonă pe uşi, tăiate ormanente, găuri în rama tablourilor, rupte tortiţele la cercei, micşorat gramajul, schimbat carţile, rupte crengile pomilor sau uscaţi, furturi de cereale declarate fără nici o anchetă.
Am făcut plangeri penale la Curtea de Apel Ploieşti, s-a trimis la Parchetul Militar, apoi la PARCHETUL MILITAR tERITORIAL, au dat nilte rezoluţii pline de erori, care nu răspundeau la toate faptele selectate pentru cercetare de cine l-a declinat.
Tribunalul de pa lângă PMTB A DISPUS INTOACEREA DOSARULUI LA PROCURORI ŞI S ENUMERAT MIJLOACELE DE CERCETARE, DAR AU FĂCUT RECURS. Curtea Militară de Apel , cu majoritate şi opinia separată a magistratului UDREA a admis recursul CLASÎND DOSARUL.
Pe latură civilă am cerut despăgubiri statului, există dosarul 55831/3/2014, cu termen 26 noiembrie la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie. AM NUMAI INSCRISURI CU CATE PLANGERI AM , DOVADA FURTULUI DE PĂDURE, DOVEZI MEDICALE. NU mi-au admis alte probe şi cunoştinţele pe care le am tremura de frică să mă susţină ca martori, deşi ştiu de circul televizat sexual pe PROTV, FAPTUL CĂ MI SE INTRA IN CASA, CA MI SE FURĂ SAU DISTRUGE, ADICĂ PRIGOANA POLITICĂ.
Am terminat dreptul, pot sa ma reprezint dar sa ma lupt cu statul este o inechitate de mijloace şi putere ca de la furnică la PITON, CROCODILI, ULII.
Nu imi este frică, deşi pentru aceste adevaruri trebuiau sa vorbeasca politicienii sau generalii. Să cer finalizarea dosarului acum sau sa cer casarea cu rejudecare la Tribunal pentru că avocatul de la fond nu a "observat " că Parchetul Militar Teritorial NU A FOST CITAT şi acum nu are calitate procesuală pasivă, deşi este principalul vinovat de prigonirea mea u fapte complexe şi continuate? Daca este cineva curajos să se lupte alaturi de mine aştept mesaje şi pe edbrav07"yahoo.com
Discuție daune materiale
Pentru o eroare materiala intr-un testament ne judecam din 2007. In loc de 85000 mp au fost trecuti doar 8500 mp. Notara nu a scris in litere nimic din cifrele din testament, nu a clarificat vointa reala a testatorului-- 8500 din 85000 mp-- si in 3 procese a sustinut ca este mostenire legala de 76500 mp si ca ii prejudiciem pe ceilalti mostenitori. Acum este pe rol un proces pentru stabilirea cu certitudine care a fost vointa reala a testatorului ,dar platim taxa judiciara de 125 milioane lei vechi ,adica 3% din valoarea terenului. Am cheltuit pana acum 180 milioane si isi foloseste relatiile ca sa pierdem ca isi pierde clientela.
Am depus plangere penala dar s-a dat o ordonanta de neincepere pe motiv ca neglijenta si superficialitatea nu au suport penal ,pe data de 31 august 2009.
De la camera notarilor PLOIESTI am plrimit raspuns ca instanta hotareste introducerea notarei in proces ,mai ales ca are ca dosarul pe rol la targoviste cere stabilirea vointei reale,care trebuia facuta de notar. Au sarit toti pe mine ,ca este tarziu, ca ma terorizeaza notara cu cheltuieli de judecata si ca cerea mea de introducere a notarei in proces trebuie retrasa. Avocatul ei abia a asteptat sa renunt,iar avocatul meu nu ma sprijina in privinta notarei pentru ca se cunosc bine. Doresc sa introduc actiune separata pentru daune materiale,. Este tarziu, este prescrisa,sau este termen 1 an de la ordonanta de neincepere a urmaririi penale?. Pot sa introduc actiunea si sa cer suspendatrea procesuluyi pana la solutionarea dosarului cu vointa reala a testatorului sa vad ce daune solicit? Pentru daune morale se plateste taxa judiciara?
Răspuns la discuția OUG212/2008
nu am avut o intentie rau intentionata. Mi se pretind 10000 ron intr-un proces introdus pe 7 iulie 2009.MII DE MULTUMIRI.
Răspuns la discuția SUSPENDARE PROCES CIVIL
multumesc mult pentru ajutor tuturor celor care mi-au raspuns.
DACA ESTE O CERCETARE PENALA IN CURS POT SUSPENDA UN PROCES CIVIL IN DESFASURARE?
Trebuie sa platesc mai intai taxa de 3 % intr-un prosec de recunoasterea unui drept de mostenire ?
Discuție OUG212/2008
Va rog sa imi spuna cineva competent daca OUG 212/2008 s-a aplicat pana in iulie 2009
exista un testament autentic din 2005 dar notara nu a trecut numerele si in litere iar un teren de 85000 mp a fost trecut ca fiind de 8500mp. Mama mea nu are scoala iar unchiul meu ,testatorul nu vedea bine si a semnat testamentul asa.
Un nepot de frate ne-a atacat testamentul in instanta cerand anularea acestuia pe motiv de lipsa a discernamantului.Notara a cerut adeverinta de la medic ,iar unchiul meu era in tratament de la medic neurolog.
Ne judecam de 3 ani ,nici martorii reclamantului nu au confirmat lipsa discernamantului ,medicul de familie a copiat retetele de la medicul neurolog dar la starea pacientului a insirat cai verzi,caci nu l-a vizitat niciodata.NU AFIRMA CA NU AVEA DISCERNAMANT,DAR ZICE DE AMETELI,VERTIJ...
Acest proces este scutit de taxa.
Eu am avut 3 procese de eroare materiala pe care le-am pierdut,cica asa a fost vointa testatorului ,sa lase mostenire legala si in cota de 9/10 din teren.
Acum incerc alt proces dar mi se pretinde taxa de succesiune 3% din masa succesorala.Dosarul a fost depus pe 7 iulie 2009. Cine incearca sa ma salveze de mafia care vrea anularea testamentului sau macar sa-si imparta 76500mp destul de aproape de oras?
multumesc pentru eventualele pareri.
Discuție taxa judiciara
dosarul a fost depus pe 7 iulie2009. Dupa ce lege trebuie sa platesc taxa de timbru. Este vorba de o intregire a unei mosteniri trecuta eronat de notar cu 8500 mp in lOc de 85000mp. MULTUMESC.