avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate gugu13

Activitate gugu13

Discuție CCM
De unde pot sa fac rost de un Contract Colectiv de Munca? Intreprinderea la care lucrez nu vrea sa mi-l dea? Exista un alt loc de unde pot sa fac rost de el?
Răspuns la discuția Comisie de disciplina
Daca nu mi s-a comunicat in 5 zile este legala decizia? Pot sa contest decizia daca termenul de comunicare este depasit?
La cat timp dupa ce am fost chemat la comisia de disciplina trebuie sa primesc decizia comisiei? Mentionez ca au trecut 6 zile.
Discuție HG nr 1344/2007
HG nr 1344/2007 privind norme de organizare si functionare a comisiilor de disciplina este valabila numai pentru functionarii publici? Daca da, exista si pentru restul societatilor o hotarare?
Puteti sa-mi recomandati un avocat specializat in litigii de munca, in Ploiesti?
Răspuns la discuția Comisia de disciplina
Da, chiar sunt nevinovat. Referatul este facut pentru intarzieri repetate la servici (fara nici o baza) Mentionez ca nu am intarziat niciodata, facand naveta cu inca 2 colegi.
Cum poate demonstra ca eu intarzii "frecvent"?
Sunt chemat la comisia de disciplina in urma unui referat facut de seful locului de munc. Seful locului de munca face parte din comisia de disciplina (3 persoane din care 1 de la sindicat)
Este normal ca persoana care a facut referatul sa faca parte din comisia de disciplina?
Răspuns la discuția Concediu medical
Multumesc mult pentru raspuns
Zilele de concediu medical se adauga la cele 60 de zile de delegare?
Răspuns la discuția Delegare
Se adauga zilele de concediu medical?