avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Activitate bughi69

Activitate bughi69

Discuție Cerere CEDO
Buna ziua
Suntem şase persoane şi am fost parte într-un proces.
Vrem să ne adresam CEDO şi nu ştim cum vom semna cererea, avand în vedere formularul nou.
Va multumesc!
Buna ziua
Am avut pe rolul o actiune in contencios administrativ si fiscal privind anulare act administrativ iar ulterior o actiune pe rolul instantei civile privind constatarea unor fapte.
La motivarea instantei civile aceasta a invocat putere de lucru judecat, justificand ca aceste aspecte au fost stabilite de instanta CAF.
Am avut 6 capete de cerere iar instanta civila spune ca aceste capete sunt de fapt argumente la primul capat de cerere cu toate ca eu am adus dovezi pentru fiecare in parte.

Va rog daca poate cineva sa-mi dea un raspuns.
Va multumesc
Discuție Concediere
Buna ziua
Am dat angajatorul in judecata cerand anularea deciziei de concediere.
Pe fond am pierdut cu toate ca am solicitat instantei de fond sa solicite angajatorului sa vina cu statul de functii in original deoarece aveam suspiciuni ca ceea ce depusese nu era statul de functii. Cu toate acestea instanta de fond a dat dreptate angajatorului. Acum la recurs am solicitat acelasi lucru instantei care ia pus in vedere angajatorului acordandu-i un termen sa depuna statul de functii in original. Insa acesta nu a depus originalul ci tot aceleasi copii ca de fiecare data. Intrebarea mea pentru dvs:
CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Taxa judiciara de timbru
Multumesc frumos !
Buna ziua
Am facut o cerere la instanta in baza art,27 din OUG 137/2000 privind discriminarea de daune materiale si morale, care spune ca cererile sunt scutite de taxa judiciara de timbru.
Acum am primit de la instanta sa depun dovezi de achitare a unor sume fiind taxe de timbru.
va intreb cine are dreptate si cum trebuie procedat.
Va rog foarte mult deoarece sunt presat de timpul impus.
Va multumesc !
Multumesc
Insa ramanerea in asteptarea primului termen de judecata pentru repartizarea ce este previzibila catre alta sectie nu este o tergiversarea nejustificata a solutionarii cauzei si incalcarea art6 CEDO?
Buna ziua
Am depus o cerere la instanta, aceasta fiind repartizata la sectia contencios, cu toate ca eu indicasem temeiul pentru care se judeca de sectia civila.
Ce pot face?
Pot solicita printr/o cerere schimbarea sectiei avand in vedere ca acest fapt doar a aparut pe portalul instantei fara sa fiu citat si tinand cont de proceduriele noi cu schimbul de documente pana la judecata propriu zisa?
Vaq multumesc !
Buna ziua
Am facut plangere penala, iar procurorul, bineinteles, a dat NUP. am facut contestatie la procurorul sef, dar fara sa-mi dau seama am pierdut din vedere termenul de contestare la instanta. Acum este tardiv.
Intrebarea mea ar fi daca altcineva ar face plangere pentru aceleasi infractiuni se considera autoritate de lucru judecat.
Va multumesc !
Buna ziua
Am facut o plangere la parchet pentru fals si uz de fals impotriva unor functionari publici, pentru ca au intocmit un act ce nu corespunde cu cel dupa care trebuia intocmit, adica contine alte date decat cele reale.
Evident prima rezolutie a fost NUP si astept ca si a sefului sa fie tot NUP.
Sunt convins ca dreptatea va triumfa si voi merge la instanta.
As vrea sa stiu ce ar trebui sa cer instantei pentru a nu putea misca balanta in favoarea lor.
Va multumesc
Buna ziua
Am avut un proces in care in calitate de parte am fost supusa interogatoriului de catre instanta, iar martorii celeilalte parti au fost audiati la o alta data. Vreau sa stiu daca procedural este legala deciyia instantei?
Va multumesc !