avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate mosuxl

Activitate mosuxl

ce inseamna defapt aceasta actiune cu o garsoniera in care proprietarul garsonierei este trimis in judecata de catre cel care este trecut in contractul de vinzare ca foloseasca sub uzufruct acea garsoniera. poate acea persoana care este cu drept de uzufruct sa desfaca contractul de vinzare cumparare de la propprietar si la sfarsit uzufructul sa fie proprietar. eu ca proprietar ce pot sa fac sa imi pastrez bunul cumparat
#-o
Cu o solutie de achitare definitiva se pot recupera cheltuielile pe care le-am suportat in timpul procesului si ceva luni de zile state la mititica ?
Buna ziua am si eu o problema legata de un dosar penal in care am fost acuzat de trafic de droguri si dupa 2 analize am fost ACHITAT la ART 10 lit. d CPP, faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii, de ce nu am fost achitat la litera A FAPTA NU EXISTA pt ca eu nu am vandut droguri si nici nu au fost vreodata droguri, fapta este drogul daca drogul nu este care este fapta atunci ca nu mai inteleg nimic? deci cei de la DIICOT au facu niste analize la laboratorul de naliza si profil al drogurilor DIICOT IASI in care sa confirmat k acolo sunt droguri in produsele ridicate de la mine de acasa si mau arestat pt procurare, detinere, vanzare fara drept de droguri de mare risc, noi am cerut in timpul anchetei sa facem o alta analiza la nenea ala procuror care a facut acel dosar sa vedem si noi ce este acolo pt ca noi nu am vandut niciodata droguri, dar el a zis ca ati vandut droguri si nu nea aceptat expertiza, noi acele produsea le-am cumparat dintr un magazin cu facturi, si pe motiv ca acolo erau droguri nu mai are rost sa facem alte analize, au fost 20 de martori care au fost obligati sa dea declaratie impotriva noastra asa au zis unii in instanta declaratia data la procuror a fost una dar in instanta a fost alta, martorii cand sau vazut in fata instantei au spus adevarul ce au cumparat din acel magazin aromatizante, plante frumos mirositoare si atunci judecatoarea a hotarit sa facem o alta expertiza sa vedem daca sunt sau nu droguri acolo, am facut acea expertiza si nu mai erau droguri acolo, procurorul a dat o in abureala ca poate sau evaporat, poate nu a fost buna expertiza precizez ca analiza care am cerut o noi a fost facuta in cadrul DIICOT BUCURESTI si au scris negru pe alb ca NU SUNT DROGURI, procurorul a mai cerut inca o expertiza la institutul national de criminalistica INC sa vedem si acolo ce este dar si INSTITUTUL NATIONAL DE CRIMINALISTICA a mai confirmat incaodata ca NU SUNT DROGURI deci eu am stat 4 luni torturat pe nedrept din cauza institutiilor astora care habar nu au ce e cu ele intr-o parte sunt droguri in alte doua parti nu au fost niciodata droguri, pot sa imi recuperez cheltuielile pe carte le-am suportat aiurea doar ca sa demonstrez ca nu este cum zice procurorul si am si demonstrat prin 2 expertize facute tot in cadrul POLITIEI, decizia nu este inca definitiva a mai facut procurorul apel dar dupa ce va ramine definitiv imi pot recupera cheltuielile, si daca pot fi achitat la litera A CPP fapta nu exista pt ca asa mi se pare corect dupa mine deci droguri nu sunt atunci care este fapta? este ca si cum as fi acuzat de omor deosebit de grav si vine mortul in instanta si da declaratie ca nu este mort, pot fi achitat la litera a CPP? si daca pot sa imi recuperez banii cheltuiti aiurea prin penitenciar avocat si multe altele?. va multumesc

dar pentru a cere daune materiale si morale trebuie sa fiu achitat la o anumita litera sau trebuie sa fie doar achitare nu conteaza de litera care am fost achitat?
buna ziua am si eu o intrebare am vazut pe net k sunt foarte multe saituri care te platesc doar ca sa vizualizezi niste reclame date de niste sponsori si te platesc cu 0.01 centzi pe reclama si tu odata la 24 de ore trebuie sa vizualizezi acele reclame, este vreo problema cu legalitatea acestei asa zise afaceri adica tu dai un click si ei te platesc pentru asta. va multumesc
Răspuns la discuția Cumparare etnobotanice
pai am cumparat acele produse cu bonuri fiscale, facturi si chitante din acel magazin deci mi sau dat niste documente si pe acele facturui sunt toate datele necesare societatiii care mi lea vindut plus k si io am declarat ca le am luat de la magazinul respectiv care era deschis public, deci am facturi chitante si bonurile fiscale care imi sunt atasate la dosar care imi este pe rol
buna ziua am si io o problema legata de produsele astea etnobotanice am cumparat in primavara anului trecut niste produse dintrun magazin din miercurea ciuc cu facturi si chitante la unele miau dat si bon fiscal apoi am mai vandut dintre ele la citeva persoane dupa care politia imi vine aca ma ia pe sus si imi zice k acolo erau droguri ceia c eu cumparind dintru magazin public deschis nu miam imaginat vreodata k ar fi droguri si la analize mia iesit un JWH-018 care cik e drog de mare risc acuma eu sunt vinovat pt k am cumparat din magazinul ala fizic deschis sau producatorul k nu mai inteleg . am mai citit si codul penal k mor torturat prin puscarie vreo 4 luni sa recunosc k io stiam de substanta aia knd eu nici nu o cunosc ceva despre acea substanta, si in codul ala penal am mai vazut k probele pentru analiza se ridica de la cel care se confisca dar trebuie sa se lase o monstra sigilata de cei de la politie in car de contraexpertiza dar nu miau lasat ei nimic acasa au luat tot. acum eu vreau sa fac o alta analiza dar produsele sunt tot la politie de unde sa stiu io k nu imi fac ei o shaorma de vorbesc singur dupa ceia k se practica am vazut pe la noi multe plus k erau 28 de pliculete pe care ei lor desfacut si au iesit 2,8g de fragment vegeta dar erau acolo doua loturi de unde stiu eu k nu miau amestecat ei cu jwh-018 k sa le iasa lor treaba acolo k sa ai ba de lucru si ei si acum ma judeca pe liber cu o incadrare de 10 20 de ani nu e placut sa cumperi dintrum magazin apoi te trezesti la politie k ai vandut droguri desi acel comerciant mi lea vandut legal io unul nu am vazut sau sa aud pe undeva k se vand droguri cu facturi si bonuri fiscale ce mi se poate intampla deacum incolo si plus de asta nu am avut treava niciodata in viatza mea cu politia va multumesc
Buna ziua,
Astazi am fost la 4 institutii ale statului ( RAR, TREZORERIE,ANAF,TAXE SI IMPOZITE ) – niciunde nu am reusit sa aflu informatiile necesare,astfel apelez la dvoastra.
Ma intereseaza care sunt conditiile de inmatriculare masina provenienta Italia pe o persoana cu handicap.
Am cautat pe internet si nu am inteles concret care este gradul de handicap acceptat, daca trebuie ca persoana cu handicap sa necesite obligatoriu permis de conducere , etc .
Va intreb deoarece exista persoana cu grad de handicap locomotor total ,adica nu isi poate folosi ( misca ) deloc picioarele – poate achizitiona o masina la care sa nu plateasca taxa de inmatriculare si sa o conduca un membru de familie sau insotitorul ? va intreb acest lucru deoarece din informatiile culese de pe internet am observant ca se specifica “dotarea corespunzatoare a masinei pt a putea fi condusa de o persoana cu handicap”.
Exista o alta persoana cu handicap,dar nu locomotoriu,ci cardiac,certificate definitiv,si ginerele ei a achizionat o masina din italia si doreste sa o inmatriculeze in romania pentru a putea-o transporta pe soacra sa la spitale in alte orase – se acorda aceasta facilitate?sau nu ?
Astept un raspuns concret si specific care sa contina toate informatiile necesare.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția taxa de prima inmatriculare
va multumesc mult pentru informatii deci cerd k se poate sa luam bani de la stat nu doar sa dam cum vor unii
k daca se poate castiga vom da statul in judecata daca se poate si e 100% k se poate castiga
deci se poate cistiga acel proces contra statului si sa scap de taxa auto sa ramin doar cu cheltuielile de judecata si onorariul avocatului ?
va multumesc