in data de 20 dec 2009 la ora 3.20(dimineata) am auzit alarma de la masina. am coborit repede sa vad ce s-a intimplat si mi-am gasit masina avariata de unitatile de deszapezire. Masina era parcata pe trotuar la o distanta de aprox 1 m de strada iar spatiu liber pentru pietoni era de cel putin 3 m. Pe linga masina mea trece cu usurinta masina de aprovizionare la magazinele alimentare. Deci, in ordine, situatia sta cam: asa strada - 1 m - masina - 3 m - bloc cu magazine.
[ link extern ] .
Raspunsul primarului pe scurt: 1 nu raspund de actiunea tertilor cu care am contract, 2 parcare neregulamentare pe trotuar, 3 se interzice parcarea si stationarea autovehiculelor in perioada de iarna in locuri in care este stanjenita functionarea utilajelor de curatare si dezapezire. 4 abordare subiectiva(daca era masina lui oare ce facea?), 5 sa le dau numarul de inmatriculare a masinii care a facut paguba. TOATE acestea sint, dupa parerea mea simple motive nefondate.Am facut sesizare si la consiliul judetean si la prefectura. Pe scurt raspunsul lor: ati procedat corect cu sesizarea facuta la primarie iar daca aveti ceva impotriva raspunsului va rugam sa va adresati instantelor judecatoresti.
Si acum vine nelamurirea mea. Daca nu a fost vina mea, de ce sa platesc eu? Daca ma duc in instanta pe cine sa dau in judecata? Ma pot duce la un mediator? Care ar fi costurile la acesta? va multumesc si celor care puteti sa imi dati un raspuns si celor care ati avut rabdarea sa cititi.