avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Activitate iefticugeorg@clicknet.ro

Activitate iefticugeorg@clicknet.ro

Dar daca prin absurd acea bucata de pamint a fost mostenirea mamei ???? si nu din partea tatalui ??
Am si eu o intrebare : pensia de urmas de cind se primeste? din clipa cind moare sotul , sau de la o anumita virsta? Multumesc pentru raspuns.
:((
Dar ce ai crezut ca scapi fara sa platesti? Cine zice ca asiguratorul da bani fara sa ai recupereze de la cineva.? Stai linistit ca nu raman ei an pagubasi o sa-ti ia pana la ultimul banut. Asa dar ai mare grija de alta data cand esi la volan.
Răspuns la discuția vecinul toarna apa intentionat
Dar daca vecinul de deasupra toarna apa nu are si el de suferit? la asta nu se gandeste? daca ai cade tavanu peste vecinul de la parter, el unde mai sta? an capul omului necajit? ar trebui facuta sesizare la politie, o.p.c......etc.
Răspuns la discuția Pensie urmaș.
Multumesc frumos pentru raspuns. Deci de asta mi s-a spus sa revin an 2013, luna 06 cu o cerere si cu o copie dupa certificatul de nastere cu numele avut anainte de casatorie.
Răspuns la discuția Pensie urmaș.
Sînt născută ăn data de 24/11/1953, iar soțul meu era angajat la data decesului. Am fost căsătoriți din februarie 1979 pînă în 19 martie 2010 cînd a decedat. Pe atunci eram angajată la bingo și de cele 6 luni de pensie nu am beneficiat.
Discuție Pensie urmaș.
Am și eu o întrebare... soțul meu a decedat în anul 2010 . Eu am 58 ani și de ce nu am dreptul la pensie de urmaș. Am depus actele în 2010 și am primit răspuns că în anul 2013 luna 06 să revin cu o altă cerere. Stau și ma întreb de ce pentru unii se dau pensii de urmaș și pentru alții nu. Adică pentru unii statul este mumă și pentru alții ciumă asta nu mai înțeleg. După mintea mea cred că atunci am dreptul să es eu la pensie de drept și nici decum la pensie de urmaș. Aș dori și eu un răspuns mai clar să știu dacă nu cumva s-a strecurat o eroare din partea celui care mi-a dat răspunsul la cererea adresată casei de pensii din Timișoara. Vă mulțumesc.:((:((:((
:hammer:
:((
Mie nu mi se pare corect sa ma traga copii la raspundere pe munca mea sa nu pot face ce vreau si sa o dau la cine vreau eu ca doar nu ei au muncit an locu meu ,mai ales daca fratii antre ei se urasc unu pe altu si vor unu mai mult decat celalalt.Da ce ei au rabdat foame an locu meu an timp ce ei erau mici si eu a-mi trageam mancarea de la gura ca sa adun ban pe ban sa fac ceva , iar acum acel ceva sa nu am parte de el ca vezi doamne la copii le trebuie averea parintilor .Ce daca un parinte a murit alalaltu care e anca an viata trebuie sa aiba zile grele pentru lucrurile realizate de el ampreuna cu decedatu? Copii trebuie sa aiba rabdare pana sa moara si alalaltu parinte si atunci o sa aiba drepturi egale, nici unu mai mult sau mai putin.Sau poate sa dea la unu din copii, dar si la ceilalti trebuie sa le dea ca doar tot copii ei sant, si nu ai poate lasa asa fara sa le dea ceva. Asta chiar ar fi culmea nebuniei la unu sa dea tot si la ceilalti nimic. Cum vine asta pentru unu muma si pentru ceilalti ciuma?????
foarte bine ai facut vasilescule ,.bariera aia de la giarmata era in plus pusa acolo de asta nu ai vazuto. mai stiu eu un istet care a bubuito anaintea ta si tot asa i-a saltat permisu pe 90 zile si a primit si amenda. ce aveti ma fratilor cu bariera ????????? vi s-a pus pata pe ia?#-o
#-o;);)=D>=D>:((:((:((