avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate remusremus

Activitate remusremus

Am o fetita minora si vreau sa-i vand un apartament, iar pt. aceasta trebuie desemnat un curator. Ma puteti ajuta cu cererea care trebuie depusa, daca exista cerere tip sau cum trebuie formulata.
In cazul unui credit pt. cumparare de imobil ( acesta fiind si singura garantie ), ce se intampla daca se ajunge la executare silita.Aici intervine un aspect, daca valoarea imobilului a scazut , banca poate sa puna sechestru si pe alte bunuri(alt imobil, autoturism etc.) pana la recuperarea valorii initiale a creditului ?
V-as ruga un raspuns mai amanuntit daca se poate.
Am un apartament, dar cu drept de folosinta al parintilor. Exista vreo modalitate sa trec acest apartament pe numele fiicei mele in varsta de 7 ani?
Daca am asigurare facultativa a locuintei, mai trebuie asigurare obligatorie PAD
Daca in momentul de fata beneficiez de indemnizatia pt. somaj si semnez un contract de munca pe o perioada determinata de 2 luni ( in Spania si cu firma din Romania), dupa incheierea acestui contract mai pot depune actele pt. ajutor de somaj. Daca da, ce acte trebuie de la aceasta 'firma' ( adeverinte etc..)
Răspuns la discuția ajutor somaj
Mai concret daca se poate. Eu primesc ajutor de somaj incepand din luna octombrie si vreau sa stiu daca ma angajej prin conventie mai beneficiez de acest ajutor.
Discuție ajutor somaj
In momentul de fata primesc indemnizatia de somaj si vreau lucrez ca agent de asigurari prin conventie , in aceste conditii mai beneficiez de aceasta indemnizatie.
Care sunt conditiile pt. a beneficia de concediu de maternitate ( care este perioada minima de a fii angajat )
Discuție somaj
Daca dupa terminarea ajutorului de somaj ( 12 luni ) am fost angajat o perioada de o luna(30 zile), mai pot beneficia de ajutor de somaj ?
In urma acordarii unor salarii compensatorii, in urma disponibilizarii personalului, care este procentajul net care se va primi.