Bună ziua,
As dori sa mi retrag banii depuși la pilonul II de pensie privata.Desi în lege scrie ca banii pot fi retrași dacă nu mai ai calitatea de participant,la un apel telefonic mi s.a răspuns ca doar la pensionarea pt limita de varsta sau de invaliditate.As dori un răspuns pe acest caz.Multumesc
Buna seara,
Am 57 de ani si nu mai sunt incadrata in munca de 2 ani,dupa ce mi.am dat demisia.Nu realizez venituri si am probleme de sanatate.Pot sa ma pensionez pe caz de boala?Multumesc pentru raspunsurile prompte pe care le.am primit la alte intrebari ale mele.
Buna seara,
Va rog sa mi spuneti daca mai e in vigoare reducerea varstei de pensionare la mamele care au nascut si crescut cel putin 3 copii,cu aplicare de la 01.o9.2021?
Buna ziua,
Am cumparat o casa cu credit bancar si am desfiintat un perete .Acum vreau sa instrainez imobilul la cineva care ,de asemenea vrea sa faca credit.O sa fie probleme cu evaluatorul?
Multumesc si as avea nevoie urgent de un raspuns.
autorizatia de construire fiind un act public,poate fi eliberata in copie la cererea oricarei persoane interesate?Primaria refuza sa-mi elibereze copia autorizatiei emisa vecinului meu cu care sunt in litigiu.
Avem in statul de functii al Primariei un asistent medical comunitar preluat de la spital iar fondul de salarii ne este alocat de la Ministerul Sanatatii. A promovat examenul de grad Principal organizat de catre Directia de Sanatate Publica si urmeaza sa-i stabilim incadrarea.Conform OG 10/2008 la personalul contractual salariul este intre o limita minima si o limita maxima.Cum procedam la stabilirea salariului si care este actul normativ,HG 775 fiind abrogata.Va multumesc,O zi buna!
Exista o prevedere legala care sa oblige copilul ce locuieste in casa parinteasca dupa decesul parintilor,sa plateasca impozitul pe cladiri si teren,daca succesiunea nu este dezbatuta?Mai exact, mi s-a respins dosarul de ajutor social pe motiv ca nu am achitat impozitul pe cladiri si teren desi nu s-a dezbatut succesiunea parintilor mei.