avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate calin_nechitag

Activitate calin_nechitag

Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc ...
Răspuns la discuția Succesiune
Stimate domn, Av. Gabriel Klein Kiritescu

Sa inteleg ca eu ca persoana fizica pot sa merg la arhiva judecatoriei si pot cere informatii despre un dosar in care nu am facut parte atunci dar fac parte acum dintr-un dosar de succesiune in care sunt implicati respectivii pe baza numelor si eventual a cnp-urilor ?
Discuție Succesiune
Fac parte ca parat intr-un proces de succesiune. Neoficial am aflat ca reclamantii au incercat sa imi falsifice sau sa faca aceasta succesiune fara stiinta si consimtamantul meu ... in final fiind prinsi asupra faptului si judecati. Mentionez ca nu am facut parte in respectivul proces. Intrebarea mea este urmatoarea: care sunt demersurile sau cum as putea sa aflu numarul dosarului respectiv? Cu stima.
Răspuns la discuția Succesiune
Stimate domn Claudiu Lascoschi, va multumesc pentru raspuns ... cu stima!
Discuție Succesiune
Va rog sa imi ma ajutati cu un raspuns re feritor la o chemare in judecata pe fond de succesiune. Este vre-o lege sau poate o instanta sa oblige paratul sa semneze succesiunea daca nu doreste? Multumesc anticipat.
In urma cu ceva timp am divortat si as dorii sa stiu care este modalitatea de a-mi ridica sentinta de divort de la Judecatorie. Daca este un model de cerere tip.
Răspuns la discuția asistare la divort
va multumesc pentru raspunsurile date ... va doresc un sfarsit de saptamana si o minivacanta binemeritata si plina de caldura ...
Buna ziua ... sunt intr-un divort iar sotia mea este reprezentata in instanta de cumnatul ei care sustine ca este licentiat in drept. Dovada la sustinerea lui a fost doar o foaie matricola. Intrebarea mea este daca are acest drept cumnatul ei fiind ruda de gradul II. Va multumesc.
va multumesc ...
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o plangere catre politie. Mentionez ca am intentat eu un divort, am parasit domiciliul conjugal deoarece sotiea provoca scandaluri , si asa am hotarat ca este mai sanatos atat pentru mine dar cat si pentru copil. Prima infatisare va fi intr-o luna. Problema este ca nu imi permite sa vorbesc cu copilul sau sa il vad, iar acasa nu prea am curajul sa merg avand in vedere comportamentul ei. Intru-un cuvant imi obstructioneaza relatia cu copilul. Ce ma sfatuiti sa fac si daca fac o plangere la politie cam ce ar trebuii sa specific. Va multumesc.