avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate dana paraschiv

Activitate dana paraschiv

buna ziua.vreau sa deschid un proces civil pentru furt,fals in inscrisuri oficiale,fals sub semnatura privata si uz de fals.ce demersuri trebuiesc facute si de ce suma ar fi vorba?precizez ca dosarul se afla la politie sub urmarire penala de un an si trei luni.va rog sa ma ajutati deoarece nu ami pot permite un avocat.multumesc.
Răspuns la discuția fals si uz de fals
va multumesc pentru raspunsuri dar mai am o problema.am anteles ca daca fac plangere la parchet de fals si uz de fals folosirea semnaturi private ami trebuiesc probe si martori iar eu nu am decat doar in dosarul de la politie unde sa anceput urmarirea penala unde arata ca nu eu am semnat actul de vanzare cumparare.mentionez ca la politie se afla plangere penala de furt calificat iar eu vreau sa ai fac alta plangere de fals si uz de fals.cum pot sa intru an posesia anumitor acte din dosar sa le atasez la plangerea asta?:((:((:((:((
multumesc de raspuns dar nu stiu ce anseamna competenta teritoriala.daca ma puteti ajuta.
multumesc de raspuns dar unde sa fac plangerea?sant din bucuresti.
buna ziua.revin cu o intrebare.daca am un dosar la politie de furt calificat si sa inceput urmarirea penala impotriva autorului si sa dovedit ca sa folosit de numele meu si ca a semnat an locul meu pot sa mai fac o plangere de fals si uz de fals la parchet impotriva autorului?sau trebuie sa astept finalizarea urmariri penale.
Discuție tergiversare
buna ziua.puteti sa ma ajutati cu un raspuns?ce anseamna comisia de abuzuri?vreau sa stiu daca pot sa fac o plangere de tergiversare politistului.
buna ziua tuturor.am o intrebare.sotul meu este plecat de acasa de 5 luni si nimeni nu stie nimic de el.unde sa-l dau disparut la ce sectie de politie.va rog ajutatima.
Răspuns la discuția Plangere la parchet pentru fals
pot sa o fac la parchet?sa trec peste politie.multumesc
pana se solutioneaza cazul meu an care mi-a fost furata masina,radiata si vanduta fara mine.dupa ce sa folosit de numele meu de semnatura mea de masina mea,pot sa fac plangere la parchet de fals an acte si uz de fals?
Discuție ce am de facut?
buna seara.as dori daca se poate un raspuns va rog.am facut plangere la politia capitalei ca politistul de la sectie unde am o plangere de furt calificat tergiverseaza cazul din luna aprilie.tin sa mentionez ca este furt auto si se cunoaste autorul si sa gasit si masina.an data de 28.05.2010 am primit o anstiintare de la parchet mentiionand urmatoarele;va facem cunoscut ca a fost admisa ca antemeiata plangerea de tergiversare a cercetarilor an dosarul nr......;antrebarea mea este;dosarul meu sau plangerea facuta de mine la sectia de politie se afla la parchet?sau unde sa ma duc sa ma interesez?multumesc:">