avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate abcabc

Activitate abcabc

Răspuns la discuția Imprumut persoana fizica...
Si cati martori ar fi bine sa fie de fata? Se vor preciza si datele lor?
Răspuns la discuția Imprumut persoana fizica...
Acest contract trebuie legalizat la notar?
Răspuns la discuția Imputatie accident...?
Da masina are RCA dar nu avea casco. Mentionez ca accidentul s-a produs din cauza conditiilor meteo nefavorabile, adica teoretic din cauza mea dar nu am semnat procesul verbal.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Vreau sa ii acord unei cunostinte un imprumut (fara dobanda). Cum sa procedez pentru a fi totusi acoperita. Chitanta de mana cu martori e valabila?

Multumesc
Fiind angajat ca si medic si facand distributie de medicamente am avut un accident cu masina firmei. Mi se poate imputa reparatia masinii? Multumesc
Răspuns la discuția Diminuare pensie alimentara?
Multumesc.
Daca fostul sot demonstreaza cu bonuri fiscale ca a cumparat anumite alimente si le-a adus acasa poate sa diminueze cuantumul sumei platite pentru ingrijirea copiilor?
Răspuns la discuția Cununia civila
Corina_c a scris:

Buna. Eu si prietenul meu suntem nascuti in Buzau, dar ne-am luat apartament in Bucuresti si avem buletinul cu adresa noua. Vrem sa ne casatorim, dar am dori sa facem cununia civila in Buzau. Este vreo problema? Trebuie sa facem o cerere speciala in acest sens daca niciunul dintre noi nu locuieste in Buzau? Multumesc.

Daca gasiti o solutie va rog sa o faceti "publica", sunt si eu interesata de aceasta problema.

gi-jane a scris:

chiar nu judecam pe nimeni, intrebam serios, pt ca din mesaj se inteleg motive pt care acesti copii nu pot ramane nici la unul, nici la celalalt. iar sotul care cere divortul trebuie sa specifice in cerere si despre copii. ori ii cere el spre incredintare, ori cere doar unul, ori cere ca acesti copii sa-i fie incredintati mamei sau cumva. ar trebui ca sotii sa se inteleaga in privinta copiilor.
mama poate ramane in locuinta , cu copiii , iar sotul s-o ajute financiar pana va avea un loc de munca

Tocmai asta vroia sa se documenteze bunica sa stie cum sa isi sfatuiasca fiul. Tatal copiilor lucreaza ca si sofer si e des plecat fie in tara fie in exterior. Nu s-a gandit niciodata sa nu ii ajute sau sa ii scoata din casa. Mama copiilor nu a vrut niciodata sa lucreze cu carte de munca. Cu acestea fiind precizate e posibil ca mama sa refuze ingrijirea copiilor?
gi-jane a scris:

pana la urma pe copiii astia ii vrea cineva? ca eu inteleg ca tatal e dispus sa-i lase cu mama copiilor in casa bun propriu al lui, doar sa fie liber, fericit si fara obligatii cu viitoarea sotie , mama nu are cu ce sa-i creasca..iar bunica de ce e disperata, ii e frica ca-i revin ei ?

Nu e vorba despre asta... Bunica isi face griji ce se va intampla cu copiii. Tatal din ce s-a mai informat stie ca nu ii vor fi acordati lui si totusi cred ca e foarte greu pentru un tata care are un serviciu in care e mai mult plecat sa aiba grija de doi copii minori. Nu cred ca trebuie sa judecam gresit lumea.