Trebuie procura notariala (apostilata, daca statul in care locuieste nu a semnat Conventia de la Haga) sau procura facuta la ambasada/ consulat prin care proprietarul autorizeaza expres vanzarea apartamentului
Am si eu o problema: O societate realizeaza expozitii in cadrul carora pot fi vizualizate si cumparate jucarii apartinand unu i alt titular de marca. Organizatorul nu a obtinut autorizare pentru organizarea expozitiei de la firma care detine dreptul de proprietate asupra marcii, insa face reclama expozitiei cu logo-ul si marca inregistrata a acestuia percepand de asemenea taxa de intrare la expozitie.
Intrebarea era ce se poate face?Care sunt sansele unei actiuni in contrafacere? Se poate face si o actiune avand la baza legea concurentei? Mentionez ca titularul are marca inregistrata si pt organizare de expozitii, publicitate si oricum este vorba despre o marca notorie.
Va multumesc pentru sfat
Exact.
Ideea este a celui care se ocupa de partea penala a litigiului, insa eu, pe partea de dr muncii trebuie sa propun solutii viabile pentru a nu completa acel FIAM si este singura idee care mi a venit!
Multumesc mult pt ajutor!
@claudia - Da, s a facut propunere de incepere a urmaririi penale, insa nu acest aspect ma interesa pe mine. As fi dorit sa stiu daca este posibila obtinerea unei suspendari a acestei obligatii de a intocmi fiam-ul ca urmare a suspendarii procesului verbal, pe perioada cat contestatia nu a fost rezolvata.
Ca sa fiu mai explicita, atat timp cat pr vb este in litigiu, masurile din el nu se pot aplica, astfel ca nu subzista nici obligatia de a intocmi fiam. As fi vrut sa stiu daca a incercat cineva, cu succes suspendarea pr vb cat timp este in litigiu
@freelis Sigur ca poate fi sanctionat cu amenda daca nu si respecta obligatiile impuse de lege, insa intrebarea era daca se poate face ceva pt a "evita" in mod legal indeplinirea acestor obligatii, cel putin pana la solutionarea contestatiei!
Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva specialist pe securitatea muncii sa clarific niste lucruri.
A avut loc un accident de munca soldat cu moartea unui angajat. ITM a incheiat proces verbat de constatare a accidentului si a informat angajatorul de obligativitatea completarii FIAM ului. Angajatorul nu doreste completarea acestui formular.
Exista vreo portita legala pentru a nu l completa? Se poate cere suspendarea procesului verbal pe motiv ca este contestat, contestatia fiind in curs de solutionare? Si daca da, ar putea aceasta suspendare atrage suspendarea pe cale de consecinta si a intocmirii FIAM ului?
Va multumesc pentru eventuale alte sugestii!
Trebuie sa- l actionati in instanta pentru reziliere, evacuare si obligarea la plata cheltuielilor de intretinere , daca exista.
Daca contractul stipuleaza clar posibilitatea denuntarii nu ar trebui sa dureze f mult, insa trebuie sa contactati un avocat!
Sau nu daca doriti si aveti bani sa stingeti ipoteca!
Mi se pare extrem de ciudat ce spuneti.. Adica notarul a autentificat sau nu contractul, si daca da pe care l a autentificat? Pe al lor sau pe al dvs?
Sigur ca da, cu adresa de instrainare din partea creditorului!
Primiti 85% plus 6 milioane de fiecare copil.Nu este nimic ambiguu, deci nu i lasati sa va pacaleasca!