avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate yoona

Activitate yoona

Răspuns la discuția Monument istoric
In localitatea mea se afla o biserica monument istoric care a apartinut Marelui Domnitor A.I.Cuza. La 10 metri lateral de biserica se afla mormantul dmnitorului de la 1873. Intrebarea mea este: cum procedez sa stric un alt mormant facut la 10 metri in fata bisericii monument, facut de un preot care a slujit o perioada acolo si care nu a decedat inca? Tin sa mentionez ca acest mormant a fost facut fara nici o autorizatie si nu a respectat legea monumentelor istorice.
Iar in incinta bisericii sau imprejurimi nu se afla nici un cimitir.
constructive ilegala in perimetrul unui monument istoric










Răspuns la discuția vechime in campul muncii
am gradatia 3.nu trebuia sa trec la 4?
Sunt functionar public intr-o institutie publica, inspector superior. Anul
trecut am implinit 17 ani vechime ca functionar.Cum pot trece la alta categorie de salarizare tinand cont de vechimea in munca.Mentionez ca acum sunt platit ca si cum as avea pana in 15 ani vechime
putei sa-mi dati detalii?
o lege?
Contabila unei institutii publice este in acelasi timp nepoata casierei.Se poate?
Un bibliotecar comunal care nu se achita de sarcinile ce-i revin ca bibliotecar , care are studii superioare economice ,poate fi promovat in postul de bibliotecar cu studii superioare ? (inainte de a face facultatea a avut un curs de calificare cu studii medii .)
un bibliotecar comunal poate inainta pe post cu studii universitare economice?
in urma unui credit la Banca pe care nu l-am mai putut achita in urma reducerilor din salarii, o firma de recuperari imi dubleaza aproape suma si ma ameninta cu executare silita .lor nu le-am dat nici un ban deocamdata dar daca imi face executare silita pe toata suma care v-am spus cum pot sa contest acest lucru? Care sunt etapele unei executari silite din partea unei firmme de recuperari?
Răspuns la discuția datorii mari
daca sunt din provincie ,cererea de incuviintare pentru executare se va face in teritoriu sau e valabila cea facuta de juristul firmei de recuperari?