avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters139941

Activitate ContSters139941

Răspuns la discuția propietate privata
mda...e pacat ca cei care vor sa dea sfaturi au asemenea apucaturi :).probabil multi dintre ei sunt absolventi sa ,,spiru haret,,:))).in loc sa raspunda la intrebare fac pe desteptii.
Răspuns la discuția propietate privata
domnisoara sau ce esti...raspunde cu decenta daca vrei asta i un forum cosultativ...apropo tu si cu desteptul ce mi a ti raspus negativ toti avocatii si consilierii au raspuns pozitiv asa ca vezi de treaba ta si nu mai da lectii...repet forumul este consultativ te rog sa ti vezi de treaba. multumesc pt intelegere!!!
in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil ! eu aveam varsta de 16 ani la semnatura asistandu ma mama mea!uni asociat al acelei societati era tatal meu.intre timp societatea s a radiat ,nu mai exista.intre timp mama mea a decedat .intrebarea este daca dupa moarte tatalui fratele poate sa atace contractul de vanzare cumparare...si daca poate ,ce sanse reale de reusita ar avea?
Discuție propietate
am cumparat un imobil in 1996 de la o societate comerciala .actionar unic de la aceea societate era tatal meu.tranzactia s a facut prin contract de vanzare cumparare ,eu avand 16 ani am fost asistat la semnatura de mama mea.intre timp firma nici nu mai exista.a fost radiata.intrebarea este daca fratele meu ar putea ataca contractul de vanzare cumparare si ce sanse ar avea?
in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil.actionar unic la ceea societate era tatal meu.intre timp societatea s a radiat.eu cand am semnat actul de vanzare cump aveam 16 ani mama asistandu ma .intrebarea este daca fratele ar putea sa atace dupa decesul parintilor contractul de vanzare cumparare ...si ce sanse ar avea?
Răspuns la discuția mostenitori,succesiune
in anul 1996 o societate comerciala mi a vandut mie un imobil prin contract de vanzare cumparare! unic asociat la aceea societate a fost tatal meu.eu aveam la aceea data 16 ani, semnand actul asistat de mama.intre timp societatea nu mai exista .intrebarea este : poate fratele dupa decesul parintilor sa atace contractul de vanzare cumparare? si ce sanse de reusita ar avea?
multumesc anticipat!
bunicii mei au avut o casa la tara.intre timp ei au decedat.au avut un copil ,adica pe mama mea!intre timp a decedat si mama .familia noastra a ramas cu 3 membri eu,tata si fratele! intrebarea este cata cota parte are fiecare din casa batranesca?
Răspuns la discuția propietate privata
multumesc de raspuns....candidate_of_law.....ai zis bine candidat !!!!!!!
Răspuns la discuția propietate privata
am inteles multumesc mult!
Răspuns la discuția propietate privata
multumesc ioana...asta inseamna ca fratele poate sa ma actioneze in instanta?scuze nu am cunostintele necesare pentru a fi inteles corect explicatia ta...am primit 2 raspunsuri pro 2 contra si m au zapacit :)( inca o informatie eu l am despagubit pe fratele meu facandu i o casa noua) am intrebat numai asa informativ...daca ar putea avea castig de cauza.