avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta dalia

Activitate nicoleta dalia

Răspuns la discuția incadrare invatamant
asta e problema!
liceu perdaggic=educatoare
colegiu pedagogic =institutor II
dar fara lic pedagogic nu ma incadreaza profesor
colegiul nu echivaleaza?
vreau sa stiu daca ma pot adresa unui avocat pt ca mi-au fost incalcate drepturile si pierd la salar
Răspuns la discuția incadrare invatamant
colegiu inseamna studii superioare de scurta durata
colegiu universitar
Răspuns la discuția retrocedare teren
buna
ba da, in xerocopie au fost depuse
dar acum ni se cere sa refacem dosarul
pe mine ma intriga faptul ca avocatul nu ia nici o masura impotriva acestui functionar
din cate am inteles, se pot face mai multe lucruri
daca refacem dosarul mai asteptam inca 5 ani si apoi?
sincer, mi-e teman ca aici se invart interese foarte mari, terenul este in oras, este foarte scump si mi-e teama sa nu fi fost si avocatul "acostat", pt ca prea si-a schimbat atitudinea bataioasa
la inceput mi-a zis ca o sa cerem teren in loc sau cladire(este o biserica, tramvai si lukoil acolo) deci in natura se poate retroceda o parte, se discuta chiar ca lukoilul este ilegal pe teren si sa fie chemati la discutii
totul s-a oprit brusc
nu mai stiu ce sa cred
va multumesc
Răspuns la discuția retrocedare teren
buna seara
va multumesc ca mi-ati raspuns
cererea este depusa si eu am o copie cu nr pe care l-am scris mai sus
avocatul zice ca nu poate face nimic pana nu primim raspuns scris de la primarie
acolo nu am gasit persoana care se ocupa de dosar, ba era in concediu, ba pe teren
oricate hartii a facut avocatul, nu am primit raspuns
cand in final, dupa un an si ceva l-a gasit pe acest domn Dorinel Rusu, acesta a spus ca nu se gaseste dosarul
deci si acesta a disparut
si ca sa refacem dosarul cu toate actele pe care le-am depus initial
dar ca raspunsul este negativ
o seara frumoasa, dalia
Răspuns la discuția PFA - infiintare, costuri
si eu vreau sa infiintez si am discutat cu contabila in jur de 100-150 ron infiintarea
in cluj, cel putin
buna, sunt psiholog si as dori sa colaborez cu o colega care practica pe cabinetul propriu psihologia
as dori sa stiu care este legea prin care se poate realiza colaborare intre 2 PFA, sa o citesc si eu sa ma lamuresc si care ar putea fi obiectul colaborarii?
spatiul(cabinetul)? pt. ca suntem psihologi autorizati pe psihologia muncii amandoua
in hartii spune ca banca isi rezerva dreptul de a modifica comisioanele si dobanda in functie de nu stiu ce
la ghiseu mi s-a spus ca s-a marit comisionul de intretinere al contului, nu rata si nici dobanda
pe hartiile de la ei apare 15 euro pe an comision, scris cu pixul de doamna de la credite, pentru asta am semnat, nicidecum pe luna
era pe an
am primit acum vreo 2,3 ani o hartie de la ei, in rest m-au sunat la telefon
acum nici nu ma mai suna, oare s-a prescris?
pot sa-mi puna poprire pe salar?
mi-au trimis o somatie de plata de cativa ani la adresa unde locuiesc, in care se cerea sa platesc 570 lei, suma restanta fiind de 170 lei
le-am spus ca nu este suma pe care le-o datorez, in consecinta de aceea nu am platit, pentru ca era factura mare si suma nu era reala
este posibil ca banca sa maresca comisionulk de intretinere a contului si astfel rata sa creasca?
ce pot face acuma ca platesc intretinerea contului 50 euro pe luna, desi in graficul pe care ni l-au dat in 2006 sunt alte sume?
Răspuns la discuția datorii
dar la societatea de recuperare in cat timp se prescrie?