avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate Alexxa23

Activitate Alexxa23

Buna,

am nevoie de ceva documente speciale pentru urmatoarea situatie? Masina va fi exportata din Anglia pe baza unui document de export(aceasta va fi facut acolo). eu trebuie sa fac alte demersuri decat cele normale pentru a putea inregistra aceasta masina? Masina trebuie inregistrata pe o firma din Romania..

Multumesc.
Buna ziua,

As dori sa stiu ce ordin de compensare trebuie facut, sau ce declaratie trebuie sa faca persoana fizica pentru a fi de acord cu urmatoarele: restituirea imprumutului banesc sub forma unui imobil(de o anumita valoare).

Pur si simplu fac un PV de compensare in care persoana fizica declara ca este de acord cu compensarea imprumuturilor in valoare de X lei cu aceiasi X lei care reprezinta valoarea imobilului?

Sper ca ati inteles ceva.. :D
Discuție inchidere SRL
Buna ziua,
Doresc sa stiu care sunt etapele inchiderii unui SRL.
Angajatii(6 la numar) vor fi mutati pe alta firma, dar nu stiu nici aici procedurile. Ce formalitati/documente trebuie sa fac/intocmesc?

Va multumesc.

Răspuns la discuția Vanzare masina de pe SC
Masina a fost inmatriculata pe Cluj, insa firma si-a schimbat sediul in Floresti, langa Cluj, dar e o alta localitate..
Răspuns la discuția Vanzare masina de pe SC
In primul rand va multumesc pentru raspuns.

In ceea ce priveste talonul, am procedat la schimbarea lui si a cartii de identitate a masinii pentru ca firma si-a schimbat sediul social. Am depus toate actele la serviciul inmatriculari Cluj de unde mi s-a dat si dovada inlocuitoare, iar talonul mi s-a spus ca il voi primi prin posta.

Multumesc.
Buna,

As vrea sa stiu daca pot sa vand masina care se afla pe firma, chiar daca nu am talonul ei(acesta inca nu mi-a fost eliberat, insa am dovada).
Cum pot face vanzare catre un PF si care este cazul catre o SC?
Talonul in cat timp se trimite de la Bucuresti?

Multumesc.
Va multumesc pentru atentionare. Momentan nu se va vinde, de aceea s-a dorit optarea pentru contractul de comodat. in momentul in care se decide vinderea produselor, banuiesc ca trebuie sa fac o decizie de incheiere a contractului de comodat si apoi un contract de vanzare-cumparare.

O zi buna!
Multumesc, voi opta pentru contractul de comodat.

Buna ziua,

Am o situatie mai complicata. In sediul firmei A exista si bunuri care se afla pe inventarul firmei B, dar care nu isi are sediul in acelasi imobil. Cum trebuie sa procedez daca vreau ca aceste bunuri sa poata fi folosite de catre firma A? Am inteles ca in cazul unui control, daca se descopera ca nu am toate ob de inventar pe firma se pot aplica amenzi.

Va multumesc.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns. Voi opta pentru incheierea unui nou contract. Eu am intrebat de acte aditionale pentru ca asa s-a procedat inainte de a prelua eu aceasta problema, si aveam nelamuriri.

Multumesc pentru clarificari.

O zi buna.