buna ziua. as vrea sa intreb ce somaj pot lua si pe ce perioada, dupa ce am avut indemnizatie de crestere a copilului si la serviciu m-am dus doar o luna. va multumesc mult
buna ziua. as vrea sa ma ajutati cu niste informatii. pot cumpara un teren care e in concesiune fara sa risc ca peste cativa ani sa -mi fie luat? vreau sa cumpar un teren si sa construiesc o casa pe el. risc ca peste cativa ani sa -mi fie luat?
buna ziua. as vrea sa stiu daca mai pot beneficia de indemn pt crestere a copilului in situatia in care in decembrie termin indemnizatia pt primul copil si eu sunt din nou insarcinata? in ce conditii pot beneficia de indemnizatie?
buna ziua.as dori sa ma sfatuiti intr-o privinta.urmeaza sa cumparam un apartament.daca ar fi cumparat doar pe numele sotului,am vreun drept la el in cazul in care se intampla cava in casnicia noastra?am un copil foarte mic si nu cred ca ma pot deplasa pe la notar sau alte institutii. va multumesc
imi puteti raspunde va rog daca la calcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului se ia in calcul si lunile in care am fost in concediul pre si post natal? Si cum se calculeaza exact?! Va multumesc
la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la 2 ani se ia in calcul venitul net, dar mie mi s-a oprit garantie pana acum, garantia se va calcula la venitul net pentru calcularea indemnizatiei?