avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Activitate Te_urasc

Activitate Te_urasc

Răspuns la discuția Fila Cec neacoperita
Ati primit o fila CEC ce nu are acoperire si dvs. intrebati in care este termenul ce-l aveti la dispozitie pentru a reclama? Depinde cat de interesat este cel care v-a emis acea fila sa dispara! Raspuns: TERMENUL ESTE ZERO! Trebui sa fiti deja in instanta!
Discuție Intrebare
Buna ziua!
Am avut un litigiu comercial cu o firma! Firma mea a ajuns in insolventa si a fost radiata instanta constatand ca firma mea a fost radiata! Pe romaneste adio banii ce mi-i datora firma respectiva! Intrebarea mea este daca il dau din nou in judecata ca persoana civila sub ce pretext as putea face acest lucru? Prejudicii de imagine sau? Dati-mi o sugestie pentru ca eu unul am ramas fara idei! Va multumesc
Discuție Plangere ITM
Plangerea la ITM impotriva unei societati se face in localitatea de domiciliu al celui care reclama fapta sau in localitatea in care firma isi are sediul social? Va multumesc!
Discuție Infiintare SC
Buna!
Care sunt taxele pentru infiintarea unui SRL? Va multumesc
Buna!
Anul trecut am lucrat 3 luni in cadrul unei case de xpeditii! Nu mi s-a facut contract si nu mi s-a platit nimic pentru munca prestata! cam ce se poate face in acest caz! Am contractele incheiate de mine cu transportatorii semnate si stampilate de mine, exista ofertele de pret facute pe e-mailul ce apartinea firmei, exista mailuri intre mine si patron si vreau sa stiu daca au vreo valoare sau sunt doar maculatura "pura"!? Va multumesc
Răspuns la discuția Sentinta
Multumesc pentru raspuns! Deci rucsacul in spate toporu-ntro mana sticla de tuica in cealalta si ma duc la individ! :)
Discuție Sentinta
Buna ziua!
Am o intrebare ciudata. Am avut o firma infiintata in 2007. Am avut un client care mi-a tras o tapa de vreo 20.000 de euro. A urmat traditionalul proces romanesc, radierea firmei mele si acum a venti sentinta in care mi se zice ca se constata ca partile vatamate, constituite parti civile, firma mea si inca una au fost radiate, ca urmare a incheierii procedurii insolventei. Eu ce sa inteleg de aici ca pot sa-mi iau gandul de la vreun ban?