avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate um1640

Activitate um1640

Buna seara!!bunica mea a fost casatorita legal 34 de ani si au construit o casa impreuna iar ca proprietar apare doar bunicu.de 17 ani e decedat dar nu sa facut succesiunea.doar ea plateste taxele si ce mai este de platit dar a venit fiica ei si zice ca e casa ei nu a bunicii mele.cine are drept legal la casa si cat la suta?
pai si cu amenzile din germania ce pot sa fac???asi vrea sa nu le platesc cum asi putea proceda?
pai amnzile din romania le am contestate de doua am scapat dar ce fac cu cele din germania?adica daca le trimit cv si copie dupa actul de identitate si sa fac o cerere catre politia din germania sa nu imi mai trimita mie amenzi si sa opreasca masina nu rezolv nimic?multumesc mult mult pentru ajutor
adica sa merg la directia de inmatriculari nu?
buna seara am si eu o problema.Am vandut in 2013 o masina am contract vanzare-cumparare o am scoasa de la finante dar problema este ca la politie apar tot eu proprietar.am vreo 4 amenzi contestate in romania si de curand imi vine si din germania.stiti cumva daca rezolv ceva daca traduc contractu si il legalizez si il trimit la politia din germania?pe una din amenzi este o poza cu persoana care o conduce.eu masina am vanduto unei fete iar ia a vandut-o la randu sau fara contract fara nimic.ea plateste impozit si eu primesc amenzi.cum asi putea scapa de aceasta masina sa nu mai am nici o treaba cu ea?va multumesc anticipat...
pai nu o pot scoate de la finante ....nu imi da fisa fiscala fara copie dupa cartea masinii...
buna ziua!am luat in evidenta un autoturism iar dupa doua luni am dat masina iar cei de la acte auto nu mi-au facut copie dupa cartea masinii si nu o pot scoate de la impozit iar de noul proprietar al masinii nu il pot gasi...cum asi putea scoate masina de la impozit daca nu am copie dupa cartea masinii?multumesc anticipat
buna seara am in apartament o familie in chirie dar nu am nici un contract facut cu ei .eu vreau sa ma mut in apartament inapoi iar ei nu vor sa mai iasa din el.ce pot face sa ii dau afara din apartament?multumesc anticipat
Buna seara!daca nu ti-a venit decizia de pensionare de drept si iti faci lichidarea la locul de munca mai beneficiezi de drepturile banesti care iti revin cand iesi la pensie ?multumesc
buna ziua!!am primit decizia de pensie de boala pe 4 martie si am fost in concediu medical din luna octombrie 2013.de la servici imi spun sefii ca am dreptul la concediu legal pe 2014 si prima de vacanta.e adevarat ce imi spun sefii?va rog sa ma ajutati cu aceasta problema.multumesc anticipat