avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate dny Daniel

Activitate dny Daniel

Răspuns la discuția Cont fals pe Facebook
Nu are ce sa faca politia in situatia asta dar puteti inchide contul ala de facebook trebuie sa fie o rubrica pe undeva..... raporteaza un abuz sau cva de genul.
Daca bunica v-a facut acest contract nu are ce pretentie sa mai aiba mama pentru ca bunica nu era obligata sa ii lase ei apartamentul,nu ii mai dati nici un contract sau vreo copie pentru ca nu are nici un drept sa va ceara si daca o sa apeleze la instanta nu o sa aiba nici o sansa.
Răspuns la discuția Inchiriere apartament
In conditile astea cam puteti sa va luati adio de la acea garantie pentru ca nu aveti acte sa faceti dovada si nici proprietarul nu o sa mai recunoasca si nu o sa rezolvati nimic cu procesul.Incercati cel mai bine cu vorba buna,eventual sa mergeti cu politia la el sa il faceti sa inteleaga ca trebuie sa va restituie niste bani.
Dupa incheierea casatoriei o sa se considere bunuri comune intre soti
Răspuns la discuția Permis retinut pentru alcool
Asa e cum spune TDorina ,iar permisul sigur a fost anulat,oricum o sa stati fara permis vreo 3 ani dupa care o sa puteti face scoala din nou si nu reprezinta circumstante atenuante faptul ca aveti permis de multi ani fara evenimente sau ca nu ati mancat in ziua aceea. Mult noroc sa scapati cat mai repede.
Răspuns la discuția streasina pe terenul meu
Legal are dreptul la un metru sa intre cu streasina iar in privinta geamurilor puteti sa il obligati sa isi puna geamuri mate in nici un caz sa le inchida sau sa scurteze streasina.Dar cel mai bine ar fi sa va intelegeti cu el amiabil.
O sa primiti probabil o amenda penala si permisul suspendat pe 90 zile,daca vreti puteti face contestatie impotriva procesului verbal la tribunal
Răspuns la discuția ipoteca
Cititi contractul de ipoteca..acolo trebuie sa fie toate clauzele.
Nu este absolut nici o infractiune,nici macar contraventie nu stiu daca este.Motorul este o piesa de schimb care normal trebuie omologat dar nu o sa va verifice nimeni la motor daca a fost schimbat sau nu,doar in cazul vanzarii trebuie omologat de noul proprietar
Normal nu ar trebuii dar daca s-a specificat ca el nu avea voie sa vanda masina in timpul imprumutul ii posibil sa va execute masina iar dvs. o sa ajungeti in instanta cu el.