avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate yazac

Activitate yazac

Discuție CEDO
CUM POT FORMULA O PLANGERE LA CEDO?
Discuție cp si cpp
cand se vor aplica cele doua coduri, penal si procedura penala?
Răspuns la discuția debit din pensie de urmas
nu exista nicio forma juridica prin care sa nu platesc acesti bani? daca nu ii pot plati esalonat?
primesc pensie de urmas si sant studenta dar din 2007 m-am angajat cu carte de munca.nu am stiut ca trebuie sa anunt acest lucru la casa de pensii si am primit o notificare prin care mi se cere sa restitui banii. ce pot sa fac in acest sens? multumesc,violeta
Răspuns la discuția Contestatie la executare
arestul preventiv nu face parte din mandatele contopite, acest proces a incetat prin prescriptie si a fost anterior celor doua pedepse contopite.
Răspuns la discuția Contestatie la executare
s-a ajuns la curtea de apel in recurs.doream sa computez 75 zile de arest preventiv la doua pedepse contopite( art 88). arestul prev. a fost anterior condamnarii definitive in alte cauze.in decizia curtii de apel se specifica: "se constata ca perioada solicitata a se deduce este executata sub forma arestului preventiv,deci anterior pronuntarii hot def,judecatorul fondului argumentandu-si intr-un mod personalX-(,dar conformandu-se exigentelor art 461 cpp solutia de respingere a contestatiei la executare"!!!!!!!!!!!!!!Mai pot formula acesta cerere pe 461 sau 88 direct? multumesc,anca
Răspuns la discuția Contestatie la executare
cererea era legala si intemeiata iar in decizie s-a specificat ca "este parerea personala a judecatorului".In acest context nu ma mai pot adresa nimanui? nu se mai poate reitera carerea?
Răspuns la discuția Speta - talharie ?
nu e talharie, este abuz de incredere pt ca i l-a dat de bunavoie.
in urma unei decizii a curtii de apel bucuresti mi s-a respins contestatia la executare pe art 88 cp(computare),ramanand definitiva. mai pot reitera aceasta cerere sau mai exista o alta cale juridica?
#-o anca