Buna ziua.Am cumparat un teren intravilan in 1995. Acum am facut carte funciara pentru a-l vinde si stupoare! Terenului meu i s-a dat statut de extravilan agricol(ceea ce face imposibila vanzarea), in loc de 20.000 mp cati aveam mai sunt 15.000 si langa mine a aparut un poligon de tragere( intre case si drumuri publice). Ce pot face pentru a fi repus in situatia anterioara vazand atat de multe abuzuri, fix in primaria dnei LASCONI?
primesc pensie de urmas si sant studenta dar din 2007 m-am angajat cu carte de munca.nu am stiut ca trebuie sa anunt acest lucru la casa de pensii si am primit o notificare prin care mi se cere sa restitui banii. ce pot sa fac in acest sens? multumesc,violeta
s-a ajuns la curtea de apel in recurs.doream sa computez 75 zile de arest preventiv la doua pedepse contopite( art 88). arestul prev. a fost anterior condamnarii definitive in alte cauze.in decizia curtii de apel se specifica: "se constata ca perioada solicitata a se deduce este executata sub forma arestului preventiv,deci anterior pronuntarii hot def,judecatorul fondului argumentandu-si intr-un mod personalX-(,dar conformandu-se exigentelor art 461 cpp solutia de respingere a contestatiei la executare"!!!!!!!!!!!!!!Mai pot formula acesta cerere pe 461 sau 88 direct? multumesc,anca
cererea era legala si intemeiata iar in decizie s-a specificat ca "este parerea personala a judecatorului".In acest context nu ma mai pot adresa nimanui? nu se mai poate reitera carerea?
in urma unei decizii a curtii de apel bucuresti mi s-a respins contestatia la executare pe art 88 cp(computare),ramanand definitiva. mai pot reitera aceasta cerere sau mai exista o alta cale juridica?
#-o anca