avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate CRISTINA_CRIS

Activitate CRISTINA_CRIS

Discuție greva spontana
Buna dimineata,care pot fi consecintele unei greve spontane si ce drepturi poate avea un salariat in cazul de fata,Multumesc
Discuție Dilema
Buna seara,lucrez la o firma privata,intr-un mediu toxic(respectiv,vopsele,diluanti),va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza sporul de toxicitate,in procente sau in suma fixa.Va multumesc
Discuție Probleme..
Buna ziua,ce se intimpla in cazul in care ITM gaseste oameni angajati la negru la o persoana fizic autorizata,sau mai bine zis ce se mai poate face,aceasta fiind prima abatere...multumesc mult
Discuție Partaj
Buna seara.Locuiesc intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu mama mea,sotul si cei 2 copii minori.Anul trecut mama mea a facut un contract de vinzare-cumparare catre mine si sotul meu,apartamentul fiind al mamei mele,ni l-a trecut pe numele nostru,avand o exceptie de uzufruct viager.Anul acesta sotul meu a intentat actiune de divort,avem un divort amiabil,copiii i8mi ramin mie,dar mi-a spus ca la partaj va fi cum va hotari legea,el necerind o cota anume,as vrea sa stiu daca mama ar putea sa strice acel contract sau ce sanse sunt sa obtina din apartament o cota parte sotul meu,daca exista aceasta clauza de uzufruct viager.MULTUMESC
Discuție divort
Buna dimineata,sotul meu a introdus actiune de divort,avem 2 copii minori,iar in citatia primita acasa motivul e din vina ambelor parti,copiii ramin in custodia mea,vrem sa avem un divort amiabil,vroiam sa va intreb daca este obligatorie prezenta mea in instanta,urmind ca pe data de 5 august sa avem prima infatisare?Sau daca pe tot parcursul divortului este obligatorie prezenta mea?Multumesc
Răspuns la discuția Impozit pe masina
Dar nu detinem decit un act de mana,semnat de cumparator si de 2 martori.Multumesc
Buna ziua,in urma cu multi ani am avut o masina Trabant,pe care ulterior am vindut-o unei persoane,cum am putea sa radiem masina,tinind cont de faptul ca nu mai stim nimic de aceea persoana si nici de masina?Multumesc
Răspuns la discuția detasare dintr-o sectie in alta
Imi cer scuze,intr-adevar e vorba de delegare ,inca nu sunt obisnuita cu termenii,vroiam sa spun ca acel act aditional il semnam obligati,cese poate intimpla daca nu suntem de acord cu semnarea actului?Si nu inteleg de ce cind revii inapoi la locul tau de munca ,salariul nu iti ramine cel pe care il aveai,evident fara nici un motiv plauzibil,pur si simplu nu ti-l aduce la incadrarea initiala.Multumesc.
Buna ziua,lucrez intr-o sectie la o firma privata,in momentul cind in alta sectie au nevoie de oameni,detaseaza pe o perioada de 1 luna,2 luni persoane de la noi,totodata ii pune sa semneze un act aditional ptr. scaderea salariului,dar cind se intorc ...salariul nu revine la cel initial cu care a fost detasat,este normal?Detasarea se face fara acordul salariatului.Multumesc