avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate FredSiBarney

Activitate FredSiBarney

ce poate face un angajator daca angajata tocmai reintoarsa din concediu maternal, nu isi indeplineste obligatiile de serviciu profesionale, avand in vedere ca in primele 6 luni dupa reintoarcere din maternal, angajatorul nu are la indemana prea multe mijloace.
Intabulare si cadastru fara dovada platii integrale-este posibil?
Am pierdut chitanta care atesta plata integrala a apartamentului pe care doresc sa il vand. Cand am depus actele pentru intabulare si cadastru, am fost refuzata pe motiv ca nu am dovada platii integrale a apartamentului pe care doresc sa il vand. Fostii proprietari ai apartamentului pe care doresc sa il vand, au decedat si nu pot sa imi dea o copie a chitantei prin care sa ateste ca am platit inttegral. Cum procedez? Va multumes
Cum se rezolva situatia in care un angajat are contract munca la 10 firme (lucrand cateva ore la fiecare) si in urma unui accident are concediu medical original pe care il poate depune la una din cele 10 firme. Dar el are dreptul la concedii pro-rata de la toate firmele. Dar are un singur original. Cum se rezolva?

adriandimitriu a scris:

acordul este un contract sau o donatie?

Este un contract
Daca am acord de folosire a imaginii unui tert, pentru perpetuitate, iar el se razgandeste dupa X ani de difuzare,si cere stergerea tuturor video-urilor in care pare, aflate in you tube sau social media, este legal asa ceva?
Buna ziua, doresc sa trimit o notificare cu confirmare de primire prin curier la adresa oficiala a unei firme (adresa din antet factura), nr telefon corect, dar curierul nu poate livra din cauza de adresa gresita/telefon inchis. Mentionez ca am trimis la numarul de telefon corect AWB si documentele din plic curier prin what's up. ce ALTA solutie exista pentru a valida notificarea care NU POATE FI INMANATA din cauza ca la adresa este o casa in ruina unde nu este nimeni iar telefonul este inchis? MULTUMESC
buna ziua, am facut un contract pentru executarea si montarea a 5 piese de mobila la comanda. 3 au fost livrate in regula, unul prezinta defecte si al 5 lea nu a putut fi montat pt ca nu putea fi suspendat asa cum era planificat conform desiignului. Noi am achitat un avans de 50% si acum furnizorul doreste si restul de bani. eu doresc sa returnez cele 2 piese de mobilier care nu au fost montate sau au defecte. in ce conditii pot?
ce reprezentanti legali ai societatii comerciale trebuie sa semneze un regulament concurs? in temeiul carei legi? multuemsc
va multumesc, dar eu am lucrat pana acum o luna. ei vor dovada anaf ca ai platit in ultimii 5 ani!!!! si anaf nu stie ce vrea casmab!!!!
Nimeni la ANAF sector 1 nu stiie despre aceasta "dovada" nici cum arata si pare ca nu au eliberat niciodata.Totusi, printre actele necesare la CASMB pentru obtinerea adeverintei de asigurat in cazul persoanelor fara venit (cazul meu) se afla si aceasta dovada. Singurul lucru pe care il pot oferi este adeverinta de venit, care nu atesta plata contributiilor sociale.

Ce parere avizata si/sau sfat imi puteti da?
Multumesc.