Mai am o intrebare . Am dat firmei 40000 euro sa cumpere apartamentul. Banii figureaza in balanta ca imprumut de la asociat. Suma aceasta nu se scade din baza de calcul ptr 16% ? Multumesc.
Am un apartament pe firma. Vreau sa il vand cu ex. 100000 euro si sa cumpar altul tot pe firma cu ex. 80000 euro. Firma e platitoare pe profit ( 16% ). Cat datorez statului? Multumesc.
Buna ziua. Am depus declaratia 604 ptr plata cass fiind persoana fara venituri. Asta era anul trecut cand contributia era 80 lei. Acum este 190 lei. Cum pot sa nu mai platesc aceasta contributie avand in vedere ca s-a marit cu 150% iar eu m-am angajat sa platesc ptr 80 lei. Nu mai am de unde sa dau aceasta suma. La depunerea declaratiei 605 nu este stipulata aceasta situatie. Multumesc
Am sediul social in apartamentul propriu. Pot sa deschid aici un sediu comercial ? Trebuie sa declar punct de lucru ? E nevoie de autorizatii sanitare si psi ? Va multumesc
Am o firma din 2011 care functioneaza. Vreau sa fac achizitii intracomunitare de parfumuri si detergenti. Imi mai trebuiesc autorizatii sanitare pentru aceste produse ? Mentionez ca furnizorul are toate autorizatiile scoase in tara lui ( Polonia). Acolo le are pe piata deja. Multumesc
Fac dizolvarea firmei voluntar si am un apartament ca si activ pe firma. In urma dizolvarii activul trece in proprietatea actionarului . Intrebare : actionarul plateste impozit pentru intrarea in proprietate ? Multumesc .
Am avut accident cu masina ( Kia ) , s-a facut praf , e posibil sa fie dauna totala( astept raspuns de la asigurator) , devizul este 40.000 lei la o masina de 65.000 lei. Accidentul a fost frontal iar airbagurile nu s-au deschis.
Vin cu intrebarea : Am vreo sansa de castig intr-un proces cu producatorul pentru ca nu s-au deschis airbagurile ? Daca da , ce trebuie sa fac ? Va multumesc .