avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate giovana

Activitate giovana

Răspuns la discuția se considera camatarie
in caz ca nici in baza contractului nui pot recupera ce pot face?
am imprumutat unei cunostinte 5000 de euro trebuia sa mii restitue in termen de 3 luni si nu mia restituit suma. am cazut de comun acord sa facem un cuntract prin notariat si sa mii restuie la un anumit termen. se poate considera camatarie dupa noul cod civil?
am lucrat in israel ca menajera in anii 2000-2008, familia la care am lucrat, mi-au platit contributiile la statul israelian timp de 8 ani. trebuia sa primesc somaj dar au trecut 4 ani si nu am primit nimic. ce pot face si unde pot sa ma adresez?#-o
Răspuns la discuția cum se poate proceda?
la contractul de asigurari sociale pentru concedii si indemnizatii pentru maternitate, care este minimul de plata sa poti beneficia?
Răspuns la discuția cum se poate proceda?
unde as putea plati ca sa benificiez pentru concediu de maternitate?
Răspuns la discuția cum se poate proceda?
daca am contract de asigurat in caz ca raman insarcinata beneficiez de plata pentru cresterea copilului?
ce acte sunt necesare pentru infiitarea unei i.i. cu obiect de activitate vanzari auto si daca este necesar sa ai studii in domeniul de activitate pe care vrei sal practici?#-o
acum 2 luni miam dat dimisia de la ultimul loc de munca. si as vrea sa platesc in continoare la directia muncii ca sa-mi mearga vechimea, cum as putea proceda.
mama la dat in judecata pe sotul surorii mele pentru ca nu se achita de sarcinile de intretinere, dar in proces vor fi citati si copii surorii mele sau sant dati in judecata si copii ,normal ca parat este trecut numai sotul. copii pot avea si ei ceva consecinte?
va rog frumos se poate sa-mi raspunda si mie cineva?