avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate nrtek

Activitate nrtek

Răspuns la discuția taxa de poluare 2011
ideea este ca eu unul nu as vrea sa nu mai platesc deloc taxa (ceea ce ar fi mai bine) ci sa platesc taxa veche pentru ca masina a fost adusa in tara pana la 1 ianuarie 2011. am si acte doveditoare numere rosii plus programarea la rar care am facut-o acolo la ei nu online.
Răspuns la discuția taxa de poluare 2011
in aceeasi situatie ma aflu si eu si aceea de a da in judecata statut pentru taxa asta noua insa la mine e putin diferita situatia. ma sina a fost adusa in tara pana la 1 ianuarie 2011 a fost programata la rar si am si scos numerele rosii in decembrie 2010. in ciuda acestor lucruri eu nu beneficiez de taxa veche ci se cea noua. ce sanse credeti ca as avea in cazul inaintarii in judecata?
Răspuns la discuția noua taxa auto
am inteles, acum vreau sa va intreb cat ma costa sa actionez in judecata?
Discuție noua taxa auto
buna ziua, vreau sa ma indrumati si pe mine ce trebuie sa fac pentru ca pur si simplu este iesit din comun, cei de sus isi bat joc de noi pe zi ce trece din ce in ce mai mult. pe data de 19 decembrie am adus o masina in tara, masina fratelui meu mi-a dat-o mie insa nu am facut nici un act de vanzare cumparare ci masina ramane pe numele lui aici in romania. am vorbit cu domnul de la rar si mi-a zis sa ma duc cu masina acolo sa o bage in calculator pentru a beneficia de taxa veche. am fost m-a inregistrat si mi-a facut programare astazi pe 01.06.2011. in acel moment l-am intrebat daca fac acum raru mai beneficiez de taxa veche si mi-a spus ca da, mentionez ca o cunosteam pe persoana respectiva. toate bune si frumoase, am fost azi am facut rar-ul si totusi eram cam suspicios ca o sa am probleme dar am zis ca poate nu. dupa ce am terminat am fost la finante sa ma interesez cati bani trebuie sa pregatesc pentru a plati taxa de inmatriculare si acolo mare soc, nu am cum sa beneficiez de asa ceva si prind taxa noua. in primul este iesit din comun sa dau 2000 si ceva de euro pentru o masina care este de 1000 de ori mai buna decat multe altele care umbla pe strazile noastre si 2 masina a intrat in tara inainte de data de 31 ba chiar mai mult am fost si am scos numere rosii, am fost la rar, dar competentii nostri de legiutori in lege nu au scris nimic de asa ceva decat faptul ca trebuie sa am dovada radierii din tara respectiva sau CMV ceva legat de autorizatia persoanei care a adus masina pe platforma in care sa fie data in care a trecut vama. pur si simplu mi se pare o mare porcarie, dar daca as fi venit cu masina pe roti ce cmv mi-ar fi trebuit? ajutati-ma va rog pentru ca vreau sa ii dau in judecata . spuneti-mi daca am sanse de reusita.
buna ziua, am si eu o mare rugaminte, am nevoie de un model de imputernicire auto pentru a putea sa inmatriculez masina fratelui meu pe numele lui. va multumesc.
nu stiu daca este tocmai potrivit locul de a posta acest subiect insa vreau si eu sa intreb aici printre membrii site-ului. sunt student in anul IV la drept si as vrea sa ma angajez si eu sa prind cat de cat experienta in domeniu. as putea cineva sa ma ajute? mentionez ca ... nu sunt interesat prea mult de partea financiara. rog moderatorii sa inlature postarea daca este gresita.
Răspuns la discuția intrebare
este vorba de un mic incident am scapat apa si le=am provocat daune. dumnealor au asigurare a venit agentul constatator si am semnal ca sunt raspunzator de cele intamplate. nu se ajunge la proces pentru ca am de gand sa platesc dauna insa ... dumnealor au tapet intr-una din camere si au o mica gaura cauzata de apa si ar trebui inlocuita o bucata insa e putin probabil ca sa gasesc acel model. mie nu mi se pare corect sa cumpar tapet pentru intreaga camera, cel putin sa contribuie si ei dar nu prea cred ca sunt de acord. din ce am inteles eu de la agentul constatator asigurarea nu include si tapetul adica dumnealui a zis ca am de varuit un tavan un perete si putin din hol si de tapet trebuie sa ma inteleg cu proprietarii. din vorbele lui reiese ca asigurarea nu are treaba si cu tapetul sau am inteles eu gresit?.. in cazul in care nu o sa fie de acord cu contribuirea ambelor parti( eu si ei) la schimbarea tapetului nu am de gand sa fac numai eu si cu asigurarea daca e sa fie asa cum am inteles si am spus mai sus, nu o sa am nici o problema pentru ca am sa platesc suma respectiva. in cazul in care am inteles ceva gresit sau nu procedez corect va rog sa imi spuneti,
Discuție intrebare
vreau si eu sa stiu ce se intampla si care ar putea fi decizia judecatorului in cazul in care sunt dat in judecata de firma de asigurari si pierd daca eu sunt student si nici nu muncesc ?
Răspuns la discuția am inundat pe vecinu
dumnealor nu vor sa auda de intelegere amiabila ... astazi a venit agentul constatator si a evaluat paguba, insa pot spune ca am cat de cat noroc pentru ca nu doresc varuirea intregii incaperi ci doar un perete resptectiv jumatate din holul mic.. sper sa nu fie suma prea mare pentru ca daca e eu fiind student nu am de unde sa platesc si o sa ajunga in instanta . dar in cazul in care se ajunge in instanta si agentia de asigurari castiga ce imi pot face?
buna ziua, am si eu o nelamurire, am inundat pe vecinul de sub mine si dumnealui are asigurare. daunele nu sunt foarte mari adica peretii s-au uscat si se cunoaste foarte putin. in cursul zilei de azi trebuie sa vina de la asigurare sa faca constatarea. este posibil sa ceara varuirea intregilor camere o data ce pagubele nu sunt mari ?