avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate Maxim Ioan

Activitate Maxim Ioan

buna seara ,in urma unei instiintari de la fisc pe numele sotiei ,care in trecut a avut un PFA ,care ulterior sa inchis si radiat din oficiu ,s/a trezit acasa cu o datorie de 500 milioane si cu amenintare de sechestru pe casa
casa este pe numele lui taica/sau cu clauza de intretinere pe amandoi ,eu si sotia
se poate pune sechestru ?
in aceasta perioada sotia a lucrat si lucreaza in ITALIA ,de cca 8 ani si nu a fost instiintata ,acolo a platit sanatate si pensie ,statul nostru de ce cere si el CAS ,cand nu ofera nimic ,stie doar sa ia ,am inteles ca exista o lege in care zice ca nu poti plati sanatate si pensii in doua tari concomitent ,
efectiv ,chiar daca ar vrea sa esaloneze plata nu are de unde sa plateasca aceasta suma ,nici pana la moarte
cum trebuie sa procedez ,se incadreaza in legea falimentului personal ? sau ?
astept un raspuns ,o seara buna
Răspuns la discuția Pfa radiat dar cu datorii
va salut ,aceste datorii mici cu niste penalitati uriase nu se sterg niciodata ?
sotia mea ,titulara lucreaza in cintinuare ca sclava in ITALIA ,sa nu murim de foame ,eu de cand am venit in tara ,am lucrat doar 3 luni ca atat a fost contractul ,dupa din cauza varstei nu te baga nimeni in seama ,vor doar tineret
ce trebuie sa fac ? casa avem cu act notarial de intretinere ,este casa socrului ,afecteaza cu ceva ?
o zi buna va doresc
va salut ,sunt inscris in baza de date la somaj in cautarea unui loc de munca ,intre timp m/am inscris la un curs de frizer ,care dupa terminarea cursului si examinarii se prind niste bani \r\ndoresc sa stiu ca somer neindemnizat si inscris la acest curs pot lucra cu contract de colaborare fara sa/mi afecteze cursul ? \r\ntrebuie sa mananc si eu si nu stiu cum sa procedez legal \r\no zi buna
sotia mea a avut un PFA in 2007 ,a functionat cca 1 an ,nu mergea bine deloc,ne inglobam tot mai mult in datorii,am reusit sa achitam datoriile la furnizori si dupa care am hotarat sa plecam afara in 2008 ,in 2009 firma sa radiat datorita faptului ca nu am preschimbat actele si dupa 5 ani au venit o lista de datorii de la fisc si cas de ma doare capul.
ce trebuie sa fac sa scap de ele definitiv ,mentionez ca firma este radiata de ei din 2009
o zi buna va doresc ,fara datorii
Discuție Buna ziua,
Ma numesc Maxim ,sunt din Giurgiu ,si asi dori un sfat daca se poate.Acum 3,4 ani cand nu aparuse programul rabla ,am avut trei masini ,nu am avut noroc de ele si le/am predat la fier veki,am obtinut si documentele necesare ,am alergat sa pregatesc si celelalte documente in vederea radierii ,dar totul bine si frumos,m/am blocat la finante.Nu vor sa le radieze pe motiv ca trebuie sa fiu cu impozitul la zi.Am incercat sa mai platesc din el dar tot nu vor.Nu exista nici o cale sa radiez aceste rable,pentru ca impozitul odata tot trebuie sa/l platesc ,problema este ca trece timpul si cresc alte taxe,va multumesc si astept un raspuns favorabil si legal,cu respect Maxim
Buna ziua ,ma numesc Maxim ioan,sunt din Giurgiu ,astazi 30 /04 2010 am avut traseu cu politia pentru categoria C ,totul a mers ok pana cand intr/o curba cu linie continua am trecut cu camionul pe langa 2 oameni care se aflau in afara partii carosabile ,adica pe iarba ,acea curba se afla la periferia localitatii,m/am incadrat cat am putut pe stanga fara sa incalc linia continua sa nu agat pietonii fapt pentru care a inceput sa tipe la mine ca ce fac,ca omori oamenii si ca trebuia sa trec peste linia continua ,ma dat jos imediat si a spus ca sunt respins.spuneti/mi si mie unde am gresit?din punct de vedere legal in curbe cu linie continua nu ai voie sa treci peste ea ,iar pietonii erau inafara partii carosabili ,adica pe camp.La aceste examene nu se dau kitante? la noi nu prea se obisnuieste.Cum trebuie sa procedez ,ca acesti Domni politisti nu trebuiesc lasati asa de capul lor.Va multumesc,astept raspuns