avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate malouda

Activitate malouda

Constituite vreun impediment faptul ca anumite utilitati(apa,gaze) trec prin dreptul unor locatari dintr-un bloc care initial au acceptat situatie dar acum invoca mutarea lor pentru efectuarea unor lucrari de amenajare termica (anvelopare)care de fapt acestea sunt postate pe perete in exterior invocand faptul ca trece pe porprietatea loe?

Multuimesc , pentru intelegere.
Primaria poate concesiona sau inchiria un teren al sau ,cat timp exista pe rolul instantei un proces cu proprietarul de facto al terenului (victima a legilor comuniste)?
Cand unul din locatarii blocului isi insuseste din proprie initiativa a parte din spatiul destinat casei scarii, ce demersuri trebuiesc intreprinse pentru a se intra in normalitate ?
In ce conditii se pot creste pasari intr-o curte comuna unde sunt mai multi proprietarii sau unde unii dintre acestia sunt posesori de caini talie
mijlocie/ mare ?
Drepturi ale convietuirii in comun , reglementari legale in vigoare, in speta proprietarii de imobile care folosesc in comun un spatiu ( curte) care este in proprietatea statului ( primarie) ?
Un cetatean din Romania este legitim sa primeasca in acelasi timp pensie medicala si pensie de handicap ?
Cu multumiri,
Curte comuna care este in proprietatea primariei ,dar locatarii care locuiesc in aceasta curte sunt proprietarii de imobile.
In ce conditii unul din locatari utilizeaza in scop propriu o parte din spatiul construiind chiar un gard de departajare ?

Multumesc, de colaborare .