avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate AMIKA

Activitate AMIKA

Răspuns la discuția intreprindere individuala
o cafenea as dori sa deschid........
Buna ziua,as dori sa-mi spuneti la o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ,in afara de receptie ce mai trebuie conduse zilnic?multumesc
Buna ziua, un SRL. cu 11 angajati unde se incadreaza ? la intr. mici,mijlocii,micro,macro? multumesc
Răspuns la discuția concediu
da
Discuție concediu
Buna ziua, prietena mea s-a intors la lucru la data de 01.06.2010 si as vrea sa stiu de cate zile de concediu are dreptul? de 12 zile? si daca nu va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza? multumesc
Discuție Amenda
Buna ziua, am o intrebare pe care as dori raspuns cat de repede puteti.Un PF autorizat avea activitate in garajul locuintei , pana in vara anului 2009,cand s-a produs un incendiu de la un scurt circuit si s-a distrus marfa si actele contabile.Firma a fost verificata pana in 2007,dar finantele au cerut recuperarea actelor din 2007 pana in 2010 pt. ca au fost arse.Recuperarea actelor contabile nu s-a facut si pt. asta finantele au dat o amenda de 900 ron ce trebuie platit in 48 de zile.Intrebarea mea, este legela aceasta amenda ? ce se intampla daca nu va fi platita?:O In cazul acesta pt. inchiderea firmei(autorizatia nu a fost reinnoita) ce trebuie facut? multumesc
Răspuns la discuția este legal?
Am inteles, multumesc

Răspuns la discuția este legal?
In carnet de munca sunt angajata cu 8 ore
Discuție este legal?
Buna ziua, as dori sa stiu ca o vanzatoare care in timpul verii lucreaza 7h si in timpul iernii 6h are dreptul la 21 zile concediu?multumesc
Buna ziua
Acum cativa ani nu am platit o factura de 200 lei(fact. pe pers. fizica),cu timpul valoarea facturii a ajuns la 25.000 lei (nu stiu cum) din care totusi am platit lunar in jur de 10.000lei.Acum de 3 luni nu am putut plati nimic si as vrea sa stiu ce se intampla daca restul nu platesc? #-o